Oooooooooooooo!!! Już pojawili się mesjasze, którzy słuchali dubstepu od zarania dziejów i znają jego definicję z wikipedii. Teraz potępiają współczesne formy gatunku niczym Jezus handel w świątyni. Jeszcze któryś powinien rzec: "za prawdę powiadam wam: trwajcie w dubstepie wbrew pogardzie innych, a dostąpicie miejsca w królestwie zepsutych subwooferów i nabytych wad słuchu".
pop🤬lilo Cie doprawdy... nie da się skomentować twojego prostego toku myślenia... "bo mam na ten temat wiedze" to korzystam z wikipedi... odsyłam Cię dalej do czytania Biblii, może odnajdziesz w tym sens.
podpis użytkownika
SPÓJRZ W LUSTRO I ZOBACZ W SOBIE ARNOLDA !btw dlaczego czarny nie jest za siatką ?
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
pop🤬lilo Cie doprawdy... nie da się skomentować twojego prostego toku myślenia... "bo mam na ten temat wiedze" to korzystam z wikipedi... odsyłam Cię dalej do czytania Biblii, może odnajdziesz w tym sens.
znawca oburzony

podpis użytkownika
ŁO K🤬A! JA TO NAPRAWIE W MORDE J🤬E!
znawca oburzony![]()
stary ja naprawde uwazam tak jak wiekszosc ludzi ze to co mamy teraz to jedno wielkie gowno... nie jestem znawca, ale mam na ten temat jakas tam wiedze co nie znaczy ze czerpie ja z wikipedi

podpis użytkownika
SPÓJRZ W LUSTRO I ZOBACZ W SOBIE ARNOLDA !
podpis użytkownika
kto to czyta ten c🤬j :]