No czekamy na hejtujących gimbusów, jechanie po dubstepie a tym bardziej dziecku dubstepu daje wam pole do popisu.
Biedni prześladowani wyznawcy dubstepu, którego przesłania nie może pojąć hołota i cała reszta podludzi

j🤬y czarny powinien tak bawełne zbierać, a nie sie bujać, w pracy jest k🤬a mać
a młody w szkole, gdzie są jego rodzice k🤬a, sie gówniarz buja do jakiejś muzyki dla debili zamiast uczyć się matmy, co to k🤬a sie dzieje, gdzie są jego rodzice?????!!!!!!!!
nie wrzucaj tutaj takich gówien ty j🤬y tępogłowy deklu, tu jest SADISTIK a nie jakieś k🤬a DABSTEPY K🤬A.
dziękuje, skonczyłem.
TC-Where's my money (caspa's remix)
Skream- make me
rusko - jahova
benga-evolution

podpis użytkownika
SPÓJRZ W LUSTRO I ZOBACZ W SOBIE ARNOLDA !
żeby ten szit leżał koło dubstepu... k***a. pozwole sobie pie**olnac mała rozprawe na temat. To co mamy tutaj zaprezentowany to jedno wielkie gówno i nie powinno się tak wgl nazywac... wiem ponieważ tez jesten k***a mać fanem! DUBSTEP powstał w londynie w około 1998 roku... jego korzenie leża w gatunkach garage oraz reggae dub... prawdziwy tak naprawde ma ch*ja wspolnego z dzisiejszym post-dubstepem tworzonym przez skrillexa i podobnych mu wykonacow..!! wiec k***a nie pie**olcie ze jestescie wielkimi fanami dubstepu i ze to skrillex go wymyslil i ze klasyka gatunku nie istnieje ! a sluchacie go co najwyzej od roku bo jest na niego moda -.- dla osoby w temacie... prawdziwy dubbb
TC-Where's my money (caspa's remix)
Skream- make me
rusko - jahova
benga-evolution
Fanie, post-dubstep to nie Skrillexo podobne kawałki, ogarnij lepiej temat zanim kolejny raz strzelisz sobie w stope

Fanie, post-dubstep to nie Skrillexo podobne kawałki, ogarnij lepiej temat zanim kolejny raz strzelisz sobie w stope![]()
gówno wiesz w dupie byłeś gówno słyszałeś

ale niechaj ci bedzie...
post-dubstep taki jak Deadboy
a skirllex to co to jest ??
podpis użytkownika
SPÓJRZ W LUSTRO I ZOBACZ W SOBIE ARNOLDA !