Karol Bielecki, Krzysztof Lijewski, Piotr Chrapkowski, Michał Jurecki i Sławomir Szmal pokazali polską dumę w fenomenalnym klipie promocyjnym.
Turniej rozpocznie się 15 stycznia.
Ciekawe co na to poprawność polityczna i urażone uczucia religijne c🤬ckich scierw
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-01-14, 7:56
A c🤬j im w dupe, jak sie nie podoba to niech sp🤬alaja tam, gdzie kogos k🤬a obchodzi ich zaj🤬e zdanie i sp🤬olone uczucia ...
BTW
ISLAM w tłumaczeniu to całkowicie poddany więc po c🤬j te k🤬y się rzucają i próbują rządzić
j🤬e scierwo ...
POLSKA BIAŁO CZERWONI!!!!!
konto usunięte
2016-01-14, 10:05
polski naród obudził się z ręką po łokieć w nocniku, a hitleryści - kurza ślepota jak c🤬j dorodnego bambusa
konto usunięte
2016-01-14, 11:24
@up @up dobra nie srajcie jeden z drugim
Piłka ręczna wymiata! zajebisty sport! Będzie medal !
konto usunięte
2016-01-14, 11:31
@up Musi byc !
konto usunięte
2016-01-14, 16:27
To ja powtórzę za kolegą powyżej:
Polskaaaaaa, biało-czerwoni!!!
Siła rażenia tego klipu podobna do fanpagu na fejsuniu.
K🤬a, aż się teraz boję o c🤬atych, by sobie nóg nie połamali jak po obejrzeniu tego filmiku zaczną sp🤬alać w popłochu z europy.
Myślałem, że to film o jakichś ślusarzach zanim przeczytałem tytuł i opis
Jaranie się sportem to homoseksualista, a siatka i noga to okres i penis.
Szechter się chyba zakaszle na śmierć jak to zobaczy.
Piękne k🤬a piękne ! niech chociaż ten biedny kraj pokaże wielkość i siłę naszej kultury !!!
Syn_Milionera napisał/a:
Do usunięcia.
Do adminów: skoro prosi a pewnie sam nie umie to usuńcie mu to konto.
michnik sra pod siebie jak to widzi
up all haters
odp🤬lta się od ręcznej!