Według opisu akcka miala miejsce w Las Lajitas w północno-wschodniej Argentynie. Boa dusi kotka, który nazywa się jaguarundi, także po polsku. Czego już na filmie nie widać, lokalni rolnicy uratowali dzikiego kotka
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z jednej strony go uratowali ale z drugiej pozbawili pytonga jedzenia. któryś teraz powinien się poświęcić
Przyszedł by jakiś zj🤬y ekowege i by im z talerza zaj🤬 kurczaka to by był pisk i krzyk, a sami węża jedzenia na 2 miesiące pozbawili, gdzie tu logika.
Węże są smaczne, może zjedli go?
Poczekali na rozwój sytuacji i zjedli oba
kzf
2020-03-12, 20:28
I tak pewnie gadzina zdążyła już kitusiowi połamać żebra. Kwestia czasu, kiedy pojawią się zatory i obrażenia wewnętrzne uśmiercą sierściucha.