Pasażer "Europejczyk", stawia się naszej służbie celnej. Nie chce zostać w samochodzie i wdaje się w dyskusję. Najpierw kwestionuje zasadność zatrzymania "bez powodu", potem pyta się czy u nas jest demokracja, czy komunizm. Nie chce wykonywać poleceń funkcjonariuszy i zostać w samochodzie podczas kontroli
W źródle autor filmu został zjechany komentarzami swoich pobratymców
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Jak jedziesz gdzieś do jakiegoś państwa to poczytaj chociaż o prawie. Podczas kontroli musisz słuchać poleceń, masz siedzieć w aucie to siedź. Ciesz się, że to nie USA bo byś kulkę w kolano dostał i cześć ;p"
Komentarz.
Fiattt
Czytam twoje wypociny i jestem za aborcją. Po pierwsze na tym "wspaniałym" zachodzie tez zatrzymuja do rutynowej kontroli panie obiezyswiat. Ustawa mandatowa to największa głupota jaka kiedykolwiek słyszałem. Kto by takich debili jak ten co kule w łeb dostał kasowal ? Tam się nie zatrzymał do rutynowej kontroli.
konto usunięte
2016-08-22, 9:24
konto usunięte
2016-08-22, 9:41
Do czego to doszlo ze Polscy funkcjonariusze musza juz po rusku gadac.
Kacapstwo to jedyne scierwo co uwaza sie za panow swiata i nie musza nawet odrobiny Polskiego znac.
mogli ich po prostu zastrzelić..
konto usunięte
2016-08-22, 11:32
Naszych zatrzymują czy nie przemycają fajek z Ukrainy a Ukrainiec się dziwi, że go zatrzymali...
Powiem krótko: robią z byle gówna olimpiadę i na siłę chcą wynaleźć jakieś nadużycie u funkcjonariuszy.
LoL no niezłe obieżyświaty. Nie ma w Dojczach "Bitte Folgen"? Jak raz ruszyliscie dupe z domu na zachód to mogli was nie zatrzymać. Oczywiście, że są rutynowe kontrole na zachodzie. Beż żadnego powodu. Zatrzymywali mnie jak jeżdziłem dużym i prywatnie osobowym. Przy prywatnych podróżach kontrola zazwyczaj ograniczała sie do pokazania dokumentów, a raz mi kazali wysiąść z samochodu, otworzyć bagażnik i sobie tam pogrzebali jak równierz w schowkach w srodku auta. Francja, Hiszpania mnie zatrzymywali rutynowo ale to jak duzym jechałem, nie wiem jak osobowe bo nigdy tak daleko nie zajechałem prywatnie.
Tak że rutynowe kontrole istnieją na zachodzie, szczególnie przy granicach ale nie tylko.
Przetłumaczy ktoś? Nie znam języka podludzi