Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Pasażer "Europejczyk", stawia się naszej służbie celnej. Nie chce zostać w samochodzie i wdaje się w dyskusję. Najpierw kwestionuje zasadność zatrzymania "bez powodu", potem pyta się czy u nas jest demokracja, czy komunizm. Nie chce wykonywać poleceń funkcjonariuszy i zostać w samochodzie podczas kontroli

W źródle autor filmu został zjechany komentarzami swoich pobratymców
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nelbox 2016-08-21, 12:11 36
wow. ależ niesamowitą akcję nagrał.
powinieneś bana dostać za wrzucanie takiego gówna.
kolejny frajer łapiący wirtualne piwa "na murzyna", "na Ukraińca", "na motocyklistę"
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2016-08-21, 12:13 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
facet85 2016-08-21, 12:27
proponuję trochę pospamować "ludziom" na youtube po polsku
Zgłoś
zygmuntor 2016-08-21, 12:47 47
nelbox napisał/a:

wow. ależ niesamowitą akcję nagrał.
powinieneś bana dostać za wrzucanie takiego gówna.
kolejny frajer łapiący wirtualne piwa "na murzyna", "na Ukraińca", "na motocyklistę"

Po pierwsze, jak można się łatwo domyślić, nie ja nagrałem. A po drugie, nie mam nic przeciwko normalnym Ukraińcom (ani nawet murzynkom (ładnym), czy motocyklistom). Nie lubię za to głupiomądrych cwaniaczków, którzy się stawiają w sytuacji, kiedy nikt nic do nich nie ma. Rutynowa kontrola mająca na celu sprawdzenie, czy nie ukradli tej beemki jakiemuś Helmutowi stała się dla Ukrainca pretekstem do prowokowania funkcjonariuszy służby celnej naszego nieszczęśliwego kraju. A to mi się dość mocno nie spodobało.
Zgłoś
~Velture 2016-08-21, 13:23 30
Ciekawe czy takie kozaki byli jak zielone ludziki im krym aneksowali.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2016-08-21, 13:33 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
buczkog 2016-08-21, 16:30 15
O co ta gównoburza. Nie podoba się to wyp🤬ajać do siebie i tam se bronić demokracji.
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-21, 16:32 16
Do "fiatt": Ja też byłem za zachodzie. Bajki i bzdury opowiadasz.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2016-08-21, 17:01
Cytat:

: Ja też byłem za zachodzie. Bajki i bzdury opowiadasz.

Chyba że jechałeś przeładowaną lawetą. Albo gdy masz na imię Janusz. Wtedy się zgadzam. Jak jedziesz osobówką z której nie odpadają progi to nikt na Ciebie uwagi nie zwraca. Powiem więcej: pierwszy i jedyny raz prowadziłem auto na kurewskim poweselnym kacu właśnie w Niemczech. I pierwszy raz idąc ulica piłem piwo, i też nikt na to uwagi nie zwracał. Fakt że miałem lęki przed jakimś odpowiednikiem straży miejskiej, ale rodzina wyprowadziła mnie z błędu że to u nich normalne.
Zgłoś
Cyrk 2016-08-21, 17:43 4
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-21, 18:09 19
Zgłoś
~Velture 2016-08-21, 18:11 1
Cytat:

Nie podoba się to wyp🤬ajać do siebie i tam se bronić demokracji.

Cytat:

bronić demokracji

To są dwa słowa których oni nie znają. Użyte w jednym zdaniu to w ogóle głupieją.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-21, 18:36
Zgłoś
czerczil 2016-08-21, 22:51
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem