Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
smc 2024-10-17, 0:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Andrzejas 2024-10-17, 4:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kranik123 2024-10-17, 10:12
4 zara dla frajera.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-17, 10:47
Zgłoś
Andrzejas 2024-10-17, 21:40
@TwójCzarnyPan: Nie musisz czytać tego tak szybko, jak to pisałem. Pomalutku, zdanie po zdaniu.
Zgłoś
Siriuz 2024-10-17, 22:52 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

A potrafisz sobie wyobrazić, że ktoś jest od 8 godzin w trasie i może być zwyczajnie po ludzku zmęczony? Bywają tygodnie, że robię 500-800 km dziennie. Pod koniec takiej trasy wolniej jadę, wolniej wyprzedzam i rzadziej patrzę w lusterka. Nie ze złośliwości, ale zwyczajnie jestem zmęczony. Wiem, że komuś, kto robi dziennie 50 km trudno to zrozumieć, ale chociaż spróbuj, to może będzie mniej wypadków.

Tłumaczenie pijaka. Jesteś zmęczony - to nie wsiadaj za kierownicę tylko odpocznij, a skoro już to robisz to wlecz się prawym pasem.
Zgłoś
Ziebaj 2024-10-18, 7:25
TwójCzarnyPan napisał/a:

A potrafisz sobie wyobrazić, że ktoś jest od 8 godzin w trasie i może być zwyczajnie po ludzku zmęczony? Bywają tygodnie, że robię 500-800 km dziennie. Pod koniec takiej trasy wolniej jadę, wolniej wyprzedzam i rzadziej patrzę w lusterka. Nie ze złośliwości, ale zwyczajnie jestem zmęczony. Wiem, że komuś, kto robi dziennie 50 km trudno to zrozumieć, ale chociaż spróbuj, to może będzie mniej wypadków.

Potrafiłem zrobić Chorwację 1550 w 20h z małymi dziećmi i jak byłem zmęczony to nie pchałem się na lewy, aby nie stwarzać zagrożenia jedziesz 130 swoim tempem i tyle. 8h za kółkiem i 500 w trasie to żaden wyczyn. Żukiem trasa Poznań Suwałki 3x razy w ciągu tygodnia to jest jurwa wyczyn.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-10-18, 13:01
Zgłoś
Siriuz 2024-10-18, 13:42
TwójCzarnyPan napisał/a:

Niektórzy jeżdżą, bo ich praca tego wymaga, a nie dla przyjemności. Przejedź się kiedyś w Warszawy do Berlina, ciekawe jak się będziesz czuł pod koniec trasy. Chociaż na A2 akurat jest luz, z Berlina do Karlsruhe spróbuj, gdzie po drodze masz ze 300 km gór.

Jeździłem dłuższe trasy. Warszawa-Chałupy to akurat wiele razy na weekend wypad. Najdłuższa to chyba z Rijeki w Chorwacji do Krakowa jednym ciągiem. Każdy inaczej znosi podróż samochodem. Jednych usypia, innych pobudza. Każdy męczy się inaczej i dużo zależy od wieku.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2024-10-18, 23:24 2
Cytat:

230 to jest taka prędkość, której nie spodziewam się na naszych drogach.
Trzeba być debilem bez wyobraźni, żeby tyle jechać po drodze publicznej.

Dlatego właśnie zginiesz na drodze i przy okazji zabijesz siebie i pare innych osób.
Patrz w lusterka - debile są wszędzie !
Zgłoś
truna 2024-10-21, 2:11
żmij napisał/a:

230 to jest taka prędkość, której nie spodziewam się na naszych drogach.
Trzeba być debilem bez wyobraźni, żeby tyle jechać po drodze publicznej.

Jak jeździsz złomem, to i tobie 100km/h będzie za dużo
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem