Jeden tępy majtczak i jeden ślepy kałoń.
Szacowana prędkość Audi oscyluje pomiędzy 214 a 230 km/h.
Śmieć j🤬y do utylizacji.
Wg rejestru tablice kałdi należą do Subaru Forestera.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
frajerzy z BMW poczuli się '' urażeni '' bo gość z Volkswagena wyprzedzał akurat wtedy jak oni wyprzedzali 180km/h lewym pasem od 20 km... i frajerzyny z bmw musiały hamować...
jak ja nienawidzę takich kurew !!!
Jak tu jechał 230 km/h to ja swoim rowerem przekraczam prędkość dźwięku.
Przepadek samochodu, dożywotnia utrata prawka. Za złamanie zakazu bezwzględna odsiadka. Solidna kara finansowa na rzecz ofiar wypadków komunikacyjnych. Tyle w temacie
wypisz, wymaluj Majtczak - tylko temu się udało, bo nie zabił.
Mam nadzieję, że jak go policja dorwie, to potraktuje tak, jak potencjalnego zabójcę.
Ja to jestem pełen podziwu że kierowca tira nie przyj🤬 w to audi jak stało okrakiem na drodze, choćby na złość przeszorować nim po drodze
I co KAUdiarze ale zastaliście wyr🤬ani bezmózgi lewackie hahahahah
Ludzie giną bo debile nie patrzą w lusterka wykonując manewr wyprzedzania. Mogę więc zrozumieć nerwy, a 230km/h to nie jest prędkość, żeby twierdzić, że był daleko i go nie widział. Wp🤬lił mu się centralnie przed maskę i ten musiał sp🤬alać na ogródek.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Niestabilny emocjonalnie debil ale w przypadku kolizji całkowita wina wymuszającego to nie droga w mieście a ekspresówka po coś są lusterka.
żmij
2024-10-15, 13:54
Siriuz napisał/a:
Ludzie giną bo debile nie patrzą w lusterka wykonując manewr wyprzedzania. Mogę więc zrozumieć nerwy, a 230km/h to nie jest prędkość, żeby twierdzić, że był daleko i go nie widział. Wp🤬lił mu się centralnie przed maskę i ten musiał sp🤬alać na ogródek.
230 to jest taka prędkość, której nie spodziewam się na naszych drogach.
Trzeba być debilem bez wyobraźni, żeby tyle jechać po drodze publicznej.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
Ludzie chyba serio nie rozumieją jak szybko można zginąć na autostradzie... Najlepiej nie jechać więcej jak 160 żeby móc łatwo przyhamować jak ci jakiś niedorozwój bez lusterek nagle wyjeżdża...
żmij napisał/a:
230 to jest taka prędkość, której nie spodziewam się na naszych drogach.
Trzeba być debilem bez wyobraźni, żeby tyle jechać po drodze publicznej.
czas sprzedać passata 1,9 TDI
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
frajerzy z BMW poczuli się '' urażeni '' bo gość z Volkswagena wyprzedzał akurat wtedy jak oni wyprzedzali 180km/h lewym pasem od 20 km... i frajerzyny z bmw musiały hamować...
jak ja nienawidzę takich kurew !!!
To nie jest bmw tępaku
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
Jarosławkaczyński napisał/a:
To nie jest bmw tępaku
no to audi jeden c🤬j pecie p🤬lony !
kierowcy BMW i Audi to takie same dno, jak widać
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
no to audi jeden c🤬j pecie p🤬lony !
kierowcy BMW i Audi to takie same dno, jak widać
A jak tam rowerek i leginsy już schowałeś na zimę? Teraz autobus pozostał?
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.