Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
VonKuste 2025-04-06, 22:13 4
no i c🤬j autorze! to zagłosuj na Traszke z warszawki i pakuj się do słupska na przegląd dupska !
Zgłoś
Serenus 2025-04-06, 22:15 2
Syn_Milionera napisał/a:

Robią was jak chcą.

Od zawsze każda władza.

podpis użytkownika

Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.
Zgłoś
tomek888 2025-04-06, 22:18 2
Z tego co się orientuję to pan Sławomir ma pochodzenie rzymskie .
Zgłoś
Serenus 2025-04-06, 22:20
DmNQ napisał/a:

Inteligencja wymalowana na mordzie z FASem

Taki typowy rusek

podpis użytkownika

Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.
Zgłoś
johnnyy 2025-04-06, 22:35 4
J🤬 zmentzonego. TYLKO PAN GRZEGORZ BRAUN!!!

Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 22:35 4
Ci dwaj chyba jeszcze nie mogą głosować.

[ Dodano: 2025-04-06, 22:36 ]
johnnyy napisał/a:

J🤬 zmentzonego. TYLKO PAN GRZEGORZ BRAUN!!!

Może twój pan zdobędzie te solidne 2,5%
A może nawet 3% i przeskoczy Zandberga.
Zgłoś
johnnyy 2025-04-06, 22:37
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ci dwaj chyba jeszcze nie mogą głosować.
Może twój pan zdobędzie te solidne 2,5%
A może nawet 3% i przeskoczy Zandberga.

Wracaj oglądać tv
Zgłoś
HermanVonSztolc 2025-04-06, 22:41 6
.Ale to kim jest Menzten jest nie ważne... chodzi o kogoś kto będzie w opozycji do premiera... który i tak ma dużo większą władzę od prezydenta. Mentzen nie będzie rządził a jedynie wstrzymywał... opóźniał chore ustawy narzucone przez unie. I nie wiem czy zrobi to... czy nie (bo żaden tam nie jest dobrym ani wiarygodnym kandydatem), to jak nigdy... bo nie lubię tego stwierdzenia... uważam że Mentzen to "Mniejsze zło" niż Trzaskowski czy Nawrocki. Tyle.. A jak dla mnie więcej dobrych pomysłów ma Mentzen. Co do ciąży z gw🤬tu... to jedynie jego opinie a w konfie wielokrotnie mówili że nie ruszą Kompromisu aborcyjnego, więc skamlenie o dzieciach z gw🤬tu jest niewiedzą... to samo mówili o 800 plus że nie chcą zabrania go. (jedynie te 14). Oni dobrze wiedzą że te pomysły... ustawy co działają od lat i są już głęboko w ludzkich głowach, żeby ich nie zmieniać... bo spadnie im elektorat.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 22:41 2
johnnyy napisał/a:

Wracaj oglądać tv

Przypomnę ci to po wyborach i rzucę prosto w ryj: "A NIE MÓWIŁEM?"
Zgłoś
johnnyy 2025-04-06, 22:44 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Nie ma problemu. A teraz idź postaw krzyżyk przy czajkowskim który niemieckie ogórki reklamuje jako Polskie
Zgłoś
ProVVe 2025-04-06, 22:45 4
Websterthe1 napisał/a:

@gdfgdf
"Liczne prace naukowe, pokazują pozytywną korelację pomiędzy inteligencją, a lewicowymi i liberalnymi poglądami. Tolerancja wobec mniejszości narodowych wiąże się z otwartością na doświadczenia – jedyną cechą osobowości Wielkiej Piątki, która koreluje z inteligencją. Potwierdzone zostały również związki aktywności przedniej kory zakrętu obręczy – odpowiedzialnej za pamięć oraz wykrywanie błędów – z inteligencją, empatią, otwartością na doświadczenie oraz poglądami lewicowymi. Ponadto wielu badaczy zarejestrowało w swoich analizach związek pomiędzy poziomem edukacji a tendencją do popierania partii lewicowych. Np. czterech na pięciu profesorów i profesorek ma poglądy lewicowe (średnie IQ profesorów jest zdecydowanie wyższe od przeciętnego). Także publiczne dotacje wyborcze z rąk najsłynniejszych naukowców, noblistów i zdobywców prestiżowych nagród zwykle otrzymują partie lewicowe. Zależności te są charakterystyczne nie tylko dla Stanów Zjednoczonych. W ankiecie telefonicznej przeprowadzonej na próbie 9859 osób z dziesięciu krajów europejskich, zależność poziomu inteligencji i liberalizmu była również pozytywna".

Wiesz... Akurat ostatnio siedze z danymi ciagle i mój przyjeciel rowniez (nie za bardzo moge pisac dla kogo przeprowadzamy nie tyle anazliy co zbieranie, segregacja i wstepne interpretackjje takie dazy.)... Moze wsadzic te "korelacje" prosto w zad... Nie chce obrażać jeszcze nikogo, ale to co piszesz jest warte guzik. Nie ma tylu rzetelnych badan na poparcie tezy... Robiono badania w druga strone i byly takie same. Ogólnie nie che mi się rozpisywać i podrzucac publikacji etc etc etc. DLatego do rzeczy. ZNAJDZIESZ kazde badania na poparcie swoich jakich tylko chcesz słów tez czy to z lewej czy prawej. Sztuka to używac mózgu. Badanie jak dla mnie katedr filozofii, polonistyki ogolnie humanizmu bedzie wspierac lewice. Kiedys nie bylo takiej nawet opcji zeby ktos mowil zle z wladz akademickich o ustroju KOMUNISTYCZNYM bo tylko oni dostawali prace, a strach przed donosem byl wszedzie. Dzisiaj to samo z grantami i obsadzaniem. Byłem sam świadkiem jak psl wspieral swoimi środkami i znajomosciami obsadzenie calej jednej katedry uczelnianej. Dziekan za nominacje regularnie przywozil sam dzialaczowi choinki do domu jak pachołek. Nie ma zadnej takiej korelacji jaka byś chcial. Mozna powiedziec, ze osoby empatyczne i z inteligancja emocjonalna ciagna do lewicy i brudasów i to jest fakt, ale nie ma dowodów, ze sa inteligentniejsze od innych. Przykład Albert Einstein dość znany fizyk był rasistą na pełen etat. Ogólnie żydzi można mówić co chcemy o tym podłym narodzie, ale sa inteligentni. Zdobyli sporo nagród, wiele publikacji jest jeden ich odłam z bardzo wysokim średnik IQ. Duży odsetek z IQ 140 i wiecej... A sa rasistami. Jeśli nie zaczniesz sam poszukiwać wiedzy bedziesz plótł głupoty do konca zycia. Micheal Jordan miał bardzo wysokie IQ fizyczne ( również rasista). Muhammad Alikolejne wysokie IQ fizyczne (rasista)... Bedziemy tak kopać i szukac publikacji znajdziesz je tylko nie sa wysuwane na pierwsze strony. Ostatnio brodzilem w statystykach CO2 emisji etc etc. I jest bardzo mało znana praca polskiego profesora o tym, że nasz wplyw i to jaki mamy zapas emisji co2 jest tak duzy, że to eko wszytko jest wielkim bledem, kłamstwem i ogolnie skokiem na kase. Publikacje bardzo ciezko odszukac dla zwyklego zjadacza chleba. Lwia czesć nwet nie wie, że istaniej "google scholar" i tam możesz zaczac swoja przygode z publikacjami i materiałami padawczymi. Jeśli nadal wierzysz artykulom typu "naukowcy z Kembridź przeprowadzili badania", a nie ma tam linkow i nie ma odniesienia do publikacjio naukowej to sa bzdury. Takie cos masz w magazynach focus gdzie pan Mariusz pisze artykul bez tytulu naukowego etc etc... DObra bo mialem nie pisac, ale jak widze zmanipulowanych ludzi to myśle, że zyje w matrixie jakimś... Chesz wszytko możesz samo posuzkac masz teraz AI na kazdym kroku to zapytaj sobie czat najlepiej chiński maja wieksza baze danych

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Geraldinio 2025-04-06, 22:47 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Czytałem gdzieś, że Braun zaczyna kumplować się z Korwinem Mikke, tak więc poniżej 5% jest pewne jak śmierć i podatki

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Ninraad 2025-04-06, 22:47 6
Geraldinio napisał/a:

Mentzen - typowe polskie nazwisko z dziada pradziada
Zastanawia mnie, co mają w głowach młodzi, którzy głosują na tego zjeba. Serio, nie przeszkadza wam i to jest normalne, że kobieta ma 9 miesięcy nosić w sobie niechciane dziecko z gw🤬tu, a potem resztę życia je wychowywać? Serio, jak wam ktoś żonę/matkę/córkę wyr🤬a to nie będzie miało znaczenia, że jest np. czarne, lub podobne do zwyrodnialca?
ale dla tego zjeba to tylko DROBNA NIEDOGODNOŚĆ.
No chyba, żeby jego dopadła, to wtedy wiadomo, wyższa konieczność, wyjątek.

Wolę głosować na niego i zmniejszać szansę gw🤬tu przez emigrantów, niż martwić się tym, że po gw🤬cie nie będzie mogła usunąć tej ciąży.
Z roku na rok rośnie przestępczość w krajach zachodnich przyjmujących emigrantów.
Tak wolę żeby moja córka nie była zgw🤬cona wcale.
Zgłoś
Insaner 2025-04-06, 22:48 6
Geraldinio napisał/a:

Mentzen - typowe polskie nazwisko z dziada pradziada
Zastanawia mnie, co mają w głowach młodzi, którzy głosują na tego zjeba. Serio, nie przeszkadza wam i to jest normalne, że kobieta ma 9 miesięcy nosić w sobie niechciane dziecko z gw🤬tu, a potem resztę życia je wychowywać? Serio, jak wam ktoś żonę/matkę/córkę wyr🤬a to nie będzie miało znaczenia, że jest np. czarne, lub podobne do zwyrodnialca?
ale dla tego zjeba to tylko DROBNA NIEDOGODNOŚĆ.
No chyba, żeby jego dopadła, to wtedy wiadomo, wyższa konieczność, wyjątek.

A Ty w Polsce od wczoraj mieszkasz? Prezydent g. może w tym kraju, to funkcja głównie reprezentacyjna z jednym ALE - podpisuje ustawy. Sądzę, że większość osób która na niego głosuje w ogóle nie zwraca uwagi na te postulaty bo prezydent sam z siebie nie jest w stanie zrealizować żadnej obietnicy wyborczej, ale .... może blokować idiotyczne działania niezbyt mądrego rządu.

W tych wyborach najlepszym rozwiązaniem byłaby sytuacja w której nie wygra Trzaskowski, bo stanie się tym czym był Duda dla PISu. Będzie bezrefleksyjnie podpisywał wszystko co mu podsunie premier pod nos, a dodatkowo obecny rząd rozbestwi się tak jak PiS, bo prezydent ma jeszcze jedną fajną możliwość - może niczym król uniewinniać ludzi. Trzaskowski zapewni absolutną bezkarność obecnym politykom, którzy po 1 roku zachowują się jak PiS po 8 latach.

Biorąc pod uwagę to co napisałem - serio uważasz, że jakieś teksty o aborcji, czy LGBT (kogo to w ogóle obchodzi, temat dla 3-4% ludzi) odgrywają tu jakąś rolę? Jeśli do drugiej tury przejdą Trzaskowski z Nawrockim to pomimo całej antypatii do PiSu będzie trzeba głosować na Nawrockiego. Fajniej jednak byłoby gdyby pojawił się tam kandydat trzeciej opcji, czyli właśnie Mentzen. Wtedy i PiS nie będzie się czuł za mocno.

Tak na marginesie to mam wrażenie, że też jesteś jakimś politycznym trollem/botem. Ostatnio chyba obecny rząd wykupił w różnych agencjach PRowych oczernianie Mentzena we wszystkich mediach. Wszędzie widzę te same teksty, te same "podkreślenia" niektórych zwrotów - nawet w różnych memach. To tylko dowodzi tego, że moje przemyślenia na temat tych wyborów są trafne. Zarówno PiS jak i PO boją się, że pojawi się jakiś "trzeci" zawodnik i to zakłóci cykl gówna, syfu i ubóstwa w tym kraju w tym wzajemnego uniewinniania się. To tym bardziej motywuje do głosowania, a tymi tekstami o gw🤬tach to serio - tematy do polaryzowania debili z IQ nie przekraczającym 70.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 22:51 4
tomboy7 napisał/a:

Jak nie patrzeć to Mentzen jako jedyny ma szanse wygrać w 2 turze z Trzaskowskim.

Mentzen nie ma szans wejść do drugiej tury bo osiągnął już maksimum tego co da się osiągnąć przy strategii rzucania prostych hasełek i unikania niewygodnych pytań. Żeby wyjść wyżej musiałby przekonać inteligentniejszych, a nic nie ma im do powiedzenia. Poza tym, jego poparcie jest przeszacowane, szczególnie w sondażach internetowych, gdzie głosują nieletni podający się za dorosłych. Ten sam problem ma Konfa od początku swego istnienia, w wyborach zawsze dostają niższe poparcie niż w sondażach.

tomboy7 napisał/a:

Historia pokazuje, że rząd i prezydent z jednej partii to nic dobrego bez jaka partia jest u władzy.

Historia pokazuje, że taki układ to chaos i "niedasizm" - czyli byle jakie rządy oparte na uniwersalnej wymówce polityków: "nie da się, bo ten c🤬j nie podpisze".
Więc lepiej jakby był z jednej, choć przez kilka lat. A jak będą rządzić c🤬jowo, to za 2 i pół roku przerżną wybory i do władzy wróci prawica.

[ Dodano 2025-04-06, 22:56 ]
johnnyy napisał/a:

Nie ma problemu. A teraz idź postaw krzyżyk przy czajkowskim który niemieckie ogórki reklamuje jako Polskie

Postawię, bo akurat niemieckie ogórki są całkiem spoko. Zresztą c🤬j mnie to obchodzi, mogą być nawet wietnamskie. Byle nie ruskie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie