Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:20
VonKuste 2025-04-06, 22:13 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-06, 22:15 2
Syn_Milionera napisał/a:

Robią was jak chcą.

Od zawsze każda władza.
Zgłoś
tomek888 2025-04-06, 22:18 2
Z tego co się orientuję to pan Sławomir ma pochodzenie rzymskie .
Zgłoś
konto usunięte 2025-04-06, 22:20
DmNQ napisał/a:

Inteligencja wymalowana na mordzie z FASem

Taki typowy rusek
Zgłoś
johnnyy 2025-04-06, 22:35 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 22:35 4
Zgłoś
johnnyy 2025-04-06, 22:37
TwójCzarnyPan napisał/a:

Ci dwaj chyba jeszcze nie mogą głosować.
Może twój pan zdobędzie te solidne 2,5%
A może nawet 3% i przeskoczy Zandberga.

Wracaj oglądać tv
Zgłoś
HermanVonSztolc 2025-04-06, 22:41 6
.Ale to kim jest Menzten jest nie ważne... chodzi o kogoś kto będzie w opozycji do premiera... który i tak ma dużo większą władzę od prezydenta. Mentzen nie będzie rządził a jedynie wstrzymywał... opóźniał chore ustawy narzucone przez unie. I nie wiem czy zrobi to... czy nie (bo żaden tam nie jest dobrym ani wiarygodnym kandydatem), to jak nigdy... bo nie lubię tego stwierdzenia... uważam że Mentzen to "Mniejsze zło" niż Trzaskowski czy Nawrocki. Tyle.. A jak dla mnie więcej dobrych pomysłów ma Mentzen. Co do ciąży z gw🤬tu... to jedynie jego opinie a w konfie wielokrotnie mówili że nie ruszą Kompromisu aborcyjnego, więc skamlenie o dzieciach z gw🤬tu jest niewiedzą... to samo mówili o 800 plus że nie chcą zabrania go. (jedynie te 14). Oni dobrze wiedzą że te pomysły... ustawy co działają od lat i są już głęboko w ludzkich głowach, żeby ich nie zmieniać... bo spadnie im elektorat.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 22:41 2
johnnyy napisał/a:

Wracaj oglądać tv

Przypomnę ci to po wyborach i rzucę prosto w ryj: "A NIE MÓWIŁEM?"
Zgłoś
johnnyy 2025-04-06, 22:44 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Nie ma problemu. A teraz idź postaw krzyżyk przy czajkowskim który niemieckie ogórki reklamuje jako Polskie
Zgłoś
ProVVe 2025-04-06, 22:45 4
Zgłoś
Geraldinio 2025-04-06, 22:47 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Czytałem gdzieś, że Braun zaczyna kumplować się z Korwinem Mikke, tak więc poniżej 5% jest pewne jak śmierć i podatki
Zgłoś
Ninraad 2025-04-06, 22:47 6
Zgłoś
Insaner 2025-04-06, 22:48 6
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 22:51 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem