Z tego co się orientuję to pan Sławomir ma pochodzenie rzymskie .
.Ale to kim jest Menzten jest nie ważne... chodzi o kogoś kto będzie w opozycji do premiera... który i tak ma dużo większą władzę od prezydenta. Mentzen nie będzie rządził a jedynie wstrzymywał... opóźniał chore ustawy narzucone przez unie. I nie wiem czy zrobi to... czy nie (bo żaden tam nie jest dobrym ani wiarygodnym kandydatem), to jak nigdy... bo nie lubię tego stwierdzenia... uważam że Mentzen to "Mniejsze zło" niż Trzaskowski czy Nawrocki. Tyle.. A jak dla mnie więcej dobrych pomysłów ma Mentzen. Co do ciąży z gw🤬tu... to jedynie jego opinie a w konfie wielokrotnie mówili że nie ruszą Kompromisu aborcyjnego, więc skamlenie o dzieciach z gw🤬tu jest niewiedzą... to samo mówili o 800 plus że nie chcą zabrania go. (jedynie te 14). Oni dobrze wiedzą że te pomysły... ustawy co działają od lat i są już głęboko w ludzkich głowach, żeby ich nie zmieniać... bo spadnie im elektorat.
johnnyy napisał/a:
Wracaj oglądać tv
Przypomnę ci to po wyborach i rzucę prosto w ryj: "A NIE MÓWIŁEM?"
TwójCzarnyPan napisał/a:
Nie ma problemu. A teraz idź postaw krzyżyk przy czajkowskim który niemieckie ogórki reklamuje jako Polskie
TwójCzarnyPan napisał/a:
Czytałem gdzieś, że Braun zaczyna kumplować się z Korwinem Mikke, tak więc poniżej 5% jest pewne jak śmierć i podatki