Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Geraldinio 2025-04-06, 23:05 4
Ninraad napisał/a:

Wolę głosować na niego i zmniejszać szansę gw🤬tu przez emigrantów, niż martwić się tym, że po gw🤬cie nie będzie mogła usunąć tej ciąży.
Z roku na rok rośnie przestępczość w krajach zachodnich przyjmujących emigrantów.
Tak wolę żeby moja córka nie była zgw🤬cona wcale.

Od 1.5 roku rządzą demokratyczne partie, masz jakieś oficjalne statystyki ilu już tych gw🤬cicieli twojej córki Tusk wpuścił do kraju? Zdajesz sobie sprawę, że Polak też może zgw🤬cić?? no szok. Przyjmujesz do wiadomości, że to pis wydał nielegalnie prawie 300 tysięcy wiz? Czy jak każdy zwolennik autokratycznych partii nie przyjmujesz tych faktów do wiadomości i wiesz swoje.

ps
Pewnie k🤬a nawet nie wiesz co to autokracja.
Bez odbioru, szkoda mi czasu na kopanie się z koniem.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
kruszymordziec 2025-04-06, 23:06
Love_is_Love napisał/a:

Dalsza część na jakimś narodowym gezjer.com.pl ?

Nie interesuje nas twoja strona startowa w przeglądarce, lewacka sp🤬olino!
Zgłoś
Siriuz 2025-04-06, 23:07 1
Moje pojęcie przechodzi, że takie pustaki mają więcej rozumu, żeby chociaż nie głosować na pop🤬leńców którzy rozp🤬alają kraj od 30 lat. Patrząc na ten film pomyślcie tylko co mają w głowach wyborcy Bążura i Nawrockiego.

[ Dodano: 2025-04-06, 23:13 ]
tomboy7 napisał/a:

Jak nie patrzeć to Mentzen jako jedyny ma szanse wygrać w 2 turze z Trzaskowskim.
Liczy się tylko 3 kandydatów w tych wyborach. W 2 turze lewaki, wieśniaki i hołowniaki będą oddawać głosy na Trzaskowskiego. Prędzej elektorat pisu - Nawrociego zagłosuje na Mentzena w 2 turze niż wyborcy Mentzena na Nawrockiego. Ci drudzy prawdopodobnie w bardzo małym procencie udadzą się do urn w 2 turze jeżeli kandydat konfederacji w niej nie będzie.
W 2 turze wygra Trzaskowski to jesteśmy w dupie bo będzie przyklepywanie wszystkiego jak leci.
Wygra Nawrocki to nic nie będzie podpisywane, będzie przeciągane na maxa, kierowane do TK itd. - czyli burdel jak jest teraz.
Wygra Merntzen to jest jakaś szansa że, będzie szansa na większe porozumienie i negocjacje przy podpisywaniu ustaw.
Historia pokazuje, że rząd i prezydent z jednej partii to nic dobrego bez jaka partia jest u władzy.

O a Ty skąd wiesz kto się liczy? Z sondaży?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Geraldinio 2025-04-06, 23:14 4
Siriuz napisał/a:

Moje pojęcie przechodzi, że takie pustaki mają więcej rozumu, żeby chociaż nie głosować na pop🤬leńców którzy rozp🤬alają kraj od 30 lat. Patrząc na ten film pomyślcie tylko co mają w głowach wyborcy Bążura i Nawrockiego.

Potwierdzam, dramat, Polska w ruinie, sramy do wiadra tak jak u was towarzyszu Zj🤬ow.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Websterthe1 2025-04-06, 23:15 5
Siriuz napisał/a:

Skoro ten kraj jest niszczony od 30 lat, to aż strach pomyśleć, co by się stało, gdyby Konfederacja doszła do władzy. Na szczęście do tego nie dojdzie – Polacy w swojej większości nie są aż tak głupi i naiwni. Swoją drogą, nieźle trzeba być oderwanym od rzeczywistości, żeby nie zauważyć, że w ciągu ostatnich 30 lat Polska z każdym rokiem się rozwija i zmienia na lepsze.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 23:16 2
Ninraad napisał/a:

Wolę głosować na niego i zmniejszać szansę gw🤬tu przez emigrantów, niż martwić się tym, że po gw🤬cie nie będzie mogła usunąć tej ciąży.
Z roku na rok rośnie przestępczość w krajach zachodnich przyjmujących emigrantów.
Tak wolę żeby moja córka nie była zgw🤬cona wcale.

Aż mi się przypomniała jedna prawicowa geniuszka z jakiegoś wiecu sprzed lat: Wolę być zgw🤬cona przez Polaka, niż przez brudnego Araba!
A ty jak wolisz? Bo Polacy też gw🤬cą, wyobraź to sobie.
Zgłoś
Siriuz 2025-04-06, 23:18 1
Geraldinio napisał/a:

Potwierdzam, dramat, Polska w ruinie, sramy do wiadra tak jak u was towarzyszu Zj🤬ow.

W Moskwie produkują wam takie fajne materiały?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-06, 23:19 1
Websterthe1 napisał/a:

Swoją drogą, nieźle trzeba być oderwanym od rzeczywistości, żeby nie zauważyć, że w ciągu ostatnich 30 lat Polska z każdym rokiem się rozwija i zmienia na lepsze.

Przegrywy tego nie czują. Bo są przegrywami - kto by nie rządził, zawsze na dnie. Więc w desperacji popierają tych, którzy jeszcze nie rządzili, naiwnie licząc, że coś to zmieni w ich zasranym życiu.
Zgłoś
Siriuz 2025-04-06, 23:20 7
Websterthe1 napisał/a:

Skoro ten kraj jest niszczony od 30 lat, to aż strach pomyśleć, co by się stało, gdyby Konfederacja doszła do władzy. Na szczęście do tego nie dojdzie – Polacy w swojej większości nie są aż tak głupi i naiwni. Swoją drogą, nieźle trzeba być oderwanym od rzeczywistości, żeby nie zauważyć, że w ciągu ostatnich 30 lat Polska z każdym rokiem się rozwija i zmienia na lepsze.

K🤬a... głupi i naiwni? Bo k🤬a głosują od 30 lat na tych samych typów którzy wcześniej wygrzewali stołki w PRLu; którzy co wybory kłamią w żywe oczy; którzy w parlamencie UE głosują przeciwko interesowi polskiemu? Musisz być jednym z tych imbecyli cierpiących na syndrom Sztokholmski.

podpis użytkownika

Zgłoś
psycho6social 2025-04-06, 23:23 6
Zauważyłem taki wpis na X
Dużo w tym prawdy.

Zgłoś
Love_is_Love 2025-04-06, 23:28
kruszymordziec napisał/a:

Nie interesuje nas twoja strona startowa w przeglądarce, lewacka sp🤬olino!

A powinna. Często można tam zaobserwować Twojego Starego
Zgłoś
Siriuz 2025-04-06, 23:28 2
Jak coś to posłuchajcie Artura Bartoszewicza - według mnie to pierwszy sensowny kandydat na prezydenta w III RP

podpis użytkownika

Zgłoś
Websterthe1 2025-04-06, 23:32 5
Siriuz napisał/a:

K🤬a... głupi i naiwni? Bo k🤬a głosują od 30 lat na tych samych typów którzy wcześniej wygrzewali stołki w PRLu; którzy co wybory kłamią w żywe oczy; którzy w parlamencie UE głosują przeciwko interesowi polskiemu? Musisz być jednym z tych imbecyli cierpiących na syndrom Sztokholmski.

Nikt tak nie robi ze swoich wyborców debili jak Konfederacja. No, może jeszcze PiS i jego przystawki. Pamiętasz, jak wciskali ci brednie, że zła Unia i Trzaskowski zmusi ludzi do zjadania robaków? Potem sam Mentzen się śmiał, że ciemny lud wszystkie te manipulacje łykał bez popity. Teraz prawicowe partie czarują frajerów, że odrzucą Zielony Ład. Tymczasem nie da się wypowiedzieć Europejskiego Zielonego Ładu — to nie jest jeden dokument, tylko cały szereg aktów prawnych. Po drugie: obiecywanie takich rzeczy ludziom jest wprowadzaniem ich w błąd i zawężaniem sobie realnych możliwości zmiany unijnego prawa.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
zn506 2025-04-06, 23:36 6
Geraldinio napisał/a:

nie przeszkadza wam i to jest normalne, że kobieta ma 9 miesięcy nosić w sobie niechciane dziecko z gw🤬tu,

Argument debilny na wielu poziomach. Jednocześnie durny, kretyński i po prostu głupi.

W Polsce ciąż z gw🤬tu jest około 0 rocznie. Jak pominąc fałszywe oskarżenia - to wyjdzie że w ciągu 10 lat nie było ani jednej. Ten problem nie istnieje!!! To tak jakbym ci argumentował, że konieczne są specjalne ustawy regulujące pobyt Marsjan na ziemi "bo jak Marsjanin pobiję twoja prababcję (która już dawno zmarła).." - przekonuje cię to?

2. Lepiej zadbać aby tych gw🤬tów nadal nie było - a nie sprowadzać Murzynów by potem aborcje zgw🤬conym robić.

3. Warunkiem rozważania aborcji jest równość rodziców (jest wpisana do Konstytucji) - jak chcesz umożliwić zgw🤬conemu mężczyźnie usunięcie dziecka? To poważne pytanie - jak byś to rozwiązał? Póko co jest w POlsce zgw🤬cony chłop, który musi płacić alimenty na dziecko z gw🤬tu - to cię nie rusza?

Brednie o gw🤬tach to wstęp do aborcji na życzenie - co proponujesz mężczyznom, któzy nie chca płacić 25 lat alimentów? A co tym którzy chcą dziecka, które k0bita zabija?

4. Pomijając powyższe , babranie się w aborcyjnym gównie jest niedorzeczne - brak elektrowni, Putin z boku, z drugiego Murzyni, kryzys demograficzny, napór Islamu, brak kasy na emerytury, zapaść NFZ - to sa problemy.

Zgłoś
Ninraad 2025-04-06, 23:38 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

Aż mi się przypomniała jedna prawicowa geniuszka z jakiegoś wiecu sprzed lat: Wolę być zgw🤬cona przez Polaka, niż przez brudnego Araba!
A ty jak wolisz? Bo Polacy też gw🤬cą, wyobraź to sobie.

Napisałem wyżej, że wolę aby moja córka nie była zgw🤬cona wcale. Wiem , że Polacy też gw🤬cą, ale matematyki nie oszukasz.
W Niemczech 13,1% mieszkańców to uchodźcy. Jednocześnie 42% przestępstw jest popełnionych przez tą grupę.
Wolę aby te 13,1% zostało u siebie, niż w Polsce i nie zaliczyć w naszym kraju wzrostu przestępczości prawie o 100%.
Tak że napiszę ponownie, wolę aby żadna Polka nie została zgw🤬cona przez nikogo, a to zwiększa na to szanse ponad dwukrotnie.
Drugie dane:
W 2023 roku popełniono w sumie 553 202 przestępstw. Sprawców odnotowano 227 tysięcy. Z tego aż 74 168 to obcokrajowcy. Jest ich tam tylko 13,1%. Przy 26% teoretycznie będzie to 150 tyś na 300 tyś. przypadków.

Nie chcę aby moje dziecko dożyło czasów, gdy będzie się bała wyjść w ciągu dnia z domu (o wieczorach ani nie mówię). Nie chcę aby moje dziecko zostało pozbawione prawa do decydowania, gdzie i kiedy spędzi czas, czy będzie czuć się bezpiecznie opuszczając dom, czy będzie ograniczać ktoś jej prawa do wielu innych decyzji, padnie ofiarą przestępstwa, w imię teoretycznej możliwości tego że być może zostanie zgw🤬cona, zajdzie w ciążę i nie będzie mogła usunąć tej ciąży.
Samemu nie jestem za zabranianiem aborcji, ale po prostu wybieram inne rzeczy, które mają na nas wpływ tu i teraz niż coś co być może zdarzy się kiedyś. Wciąż wybieram zmniejszenie szansy na gw🤬t niż straszenie ograniczeniem praw po gw🤬cie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie