Dwóch sebiksów bije bezdomnego niepełnosprawnego, a Karyna stoi na czatach i nagrywa. Chłop stracił oko, złamany nos, itd.... Widać jak siurki mają kastety. Na portalu Trojmiasto, w ktorym opublikowano film, huczy w komentarzach, a na probilach fejsbukowych tych leszczy już też się wesoło robi. Internetowi detektywi ustalili już nawet adres tej nagrywającej lalki, więc to chyba kwestia czasu...
wysyłać takich kozaczków na poligon, na ćwiczenia, ciekawe czy tam będą tacy odważni, a tfu na takich c🤬li.
Json
2023-04-21, 22:33
Powinny powstać karetki przymusowej eutanazji dla szkodników i ludzkich śmieci takich jak ci z filmu
podpis użytkownika
sens w bezsensie jest jedynym balansem
I ja mam płacić na tych dwóch patusów, żeby pierdzieli na pryczy w celi?
Krzesło podstawić i lina na łeb.
Więcej info? Zaj🤬bym obydwu c🤬li, wp🤬l nieziemski za takie sk🤬ysyństwo łapy nogi połamać, k🤬y j🤬e.
Jakbyście przypadkiem kiedyś spotkali c🤬li to wiecie co z nimi robić.
Co za k🤬y bez honoru bezdomnego nap🤬lac j🤬e patoc🤬je wp🤬l im spuścić i odszkodowanie niech płacą razem z tą p🤬dą co nagrywała do końca życia
Jakaś nowa pedalska moda z tymi nogawkami?
perun14 napisał/a:
wysyłać takich kozaczków na poligon, na ćwiczenia, ciekawe czy tam będą tacy odważni, a tfu na takich c🤬li.
Oczywiście na poligon jako cele dla pocisków.
Cezar1988 napisał/a:
Wydaje mi się, że to jakaś nowa, pedalska moda z tymi nogawkami.
tysol.pl/a103160-pobili-chorego-psychicznie-i-bezdomnego-kastetem-szok...
Budrys2000 napisał/a:
Wydaje mi się, że to jakaś nowa, pedalska moda z tymi nogawkami.
Początkiem lat 2000 w ten sposób pokazywano że jest się kozakiem w PL ale nie c🤬lami jak tych dwóch.
Cezar1988 napisał/a:
Starzejemy się. Mam tak samo jak na to patrzę (choć nie mam nic do pedałów

). Ale gdzie się podziały proste nogawki w dresach do c🤬ja?!
Niech ich zlapia po oku wytna i spuszcza wp🤬l
Jak ich Ziobra dopadnie to będzie tragedia XD
ot impotenci, przy lasce im nie staje to się wyżywają
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Ale c🤬luchy nawet bić nie potrafią. Cioty całe życie j🤬e w dupę