Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
Dyktatorzy w mangowej wersji
konto usunięte • 2012-12-10, 14:56
Wydawnictwo Ikaros wydało mook (magazine/book) z wizerunkami światowych dyktatorów w postaci mangowych laseczek.

Można i tak. Pełny tytuł:

Nyotai ka!! Sekai no Dokusaisha Retsuden (In Female Form?! Biographies of World Dictators)

No i czas na fotki:

Fidel Castro

Pol Pot

Benito Mussolini

Józef Stalin

I największy tyran i dyktator świata (wg twórców) : Józek Piłsudski

Zgłoś
BongMan 2012-12-10, 15:12 308
Pedalskie chińskie bajeczki obok polskiego bohatera narodowego. Jakiś kitajec powinien srogo po ryju zebrać.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 15:18 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Magik2501 2012-12-10, 15:20 100
@up
Wszystkie chińskie bajeczki, które nie są Dragon ballem, są pedalskie
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 15:26 10
Możemy się kłócić, bo przez DB uważałem anime za "pedalskie chińskie bajeczki", aż nie zobaczyłem czegoś porządnego (nie, nie hentai). W każdym razie jak uważasz DB za "wyżyny anime", to albo o anime nie masz pojęcia, albo nie wyszedłeś z gimnazjum Co nie zmienia faktu, że wielu osobom się podoba i jakimś wybitnym kiczem nie jest, ale dobrą bają dla starszych dzieciaków.
Sam pomysł uważam za ciekawy, natomiast wykonanie zupełnie po łebkach i nie trafione - mangowe postaci nijak się mają do przedstawianych osób. A z Piłsudskim to faktycznie przegięli.
Zgłoś
rybosom 2012-12-10, 15:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Szajmon 2012-12-10, 15:40 1
Tak czasami myślę że tematy na sadisticu są dla nie których naprawdę tak cholernie trudne że nie dziwi mnie że niektorzy dostają pokojowa nagrodę Nobla.
Zgłoś
Jukers 2012-12-10, 15:40 1
A mnie się podoba. Piwo leci.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 15:52
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 15:58
Naprawdę jeszcze nikt "tego" tutaj nie wkleił ?

| |
| | czyń swoją powinność.
| |
\ /
Zgłoś
MIhau_ 2012-12-10, 16:09
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 16:16
Zgłoś
Qunda 2012-12-10, 16:24 5
@up masz.

tak mi się skojarzyło.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 16:55
Piłsutcki to cienki bolek, gdzie w zaszczytne miano takich dyktatorow. Wieszcz cebularzy i innych nazioli.
Zgłoś
Cyper94 2012-12-10, 21:02 49

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem