pesanserinusminor napisał/a:
amatorszczyzna, tak się ćwiczy na dzielni:
właśnie uświadomiłeś mi gdzie robiłem błędy w moim treningu... Nic dziwnego, że nie mam 5.0 na kablu... I znowu wszystko k🤬a od zera...
podpis użytkownika
Ola gringo
Konto usunięte
2012-09-25, 2:36
A wy sadysci na ilu ćwiczycie martwy?oczywiście poprawnie
C🤬j z kręgosłupem, jak mu spadnie to cały parkiet spierodli pod ściany...
Martwy ciąg w jego wykonaniu też niszczy... kręgosłup.
Konto usunięte
2012-09-25, 6:13
Nie ma to jak kozak,se odj🤬 meblościankę i panele sufitowe,strój na siłkę też elegancki,co to jest Animal,czy Gorilla Wear?K🤬a napinka lepsza,niż guma w gaciach,co tym człowiekiem powodowało,że jeszcze to nagrał,wstyd mu powinno być,za ryj,za tą p🤬loną piżamę,za tą sztangę c🤬jową,za to,że robi to u starej w pokoiku,a przede wszystkim za technikę.
Konto usunięte
2012-09-25, 6:50
... boszeeee jaki PRL w domu, pewno jest tak biedny że w poniedziałki do pracy chodzi
Mam siłownię w domu i RAZ poszedłem w sandałkach na nią bo chciałem szybko poćwiczyć z braku czasu - skończyło się całkowicie rozj🤬ym dużym palcem u nogi i paznokciem w kawałkach - ten kolunio jeszcze r🤬a tę sztangę na bosaka. No w sumie jak bzykać to tylko bez skarpet.
O k🤬a, z tym martwym ciągiem to zaszalał
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Konto usunięte
2012-09-25, 14:01
Ja p🤬le, już gorzej technicznie i kręgosłupojebnie się nie dało tego wykonać?!
Bolą mnie plecy od patrzenia, założyłby se idiota mniejszy ciężar i zrobił coś z sensem
kpaxian napisał/a:
założyłby se idiota mniejszy ciężar i zrobił coś z sensem
Tylko po co? Lepiej się kolegom pochwalić jakiego to on wielkiego ciężaru nie podnosi
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.