Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dyskryminacja czarnych
mihaueeek • 2020-03-04, 14:42
Podczas wykonywania kursu z jakże ochydnego przedmiotu kompetencje antydyskryminacyjne, natrafiłem na taki wspaniały filmik, z którego nie mogłem przestać się śmiać .

Każdy marzy żeby być białym
Zgłoś
głest 2020-03-04, 14:51 12
mihaueeek napisał/a:

Każdy marzy żeby być białym

...i mieć k🤬sa wielkiego jak czarni...
Zgłoś
Konto usunięte 2020-03-04, 15:07 8
rasizm musi tez mieć swoje granice tak jak i nietolerancja, już taki jeden był który uznawał brązowookich za podludzi i uznawał tylko jedną rasę niebieskookich blondynów............. oby nikt nigdy taki więcej nie dostał się do władzy

@up a najlepsze jest to, że dostał łomot ot zapitych, kacapskich podludzi
Zgłoś
Rayzz 2020-03-04, 15:11 27
niemamskarpet. napisał/a:

rasizm musi tez mieć swoje granice tak jak i nietolerancja, już taki jeden był który uznawał brązowookich za podludzi i uznawał tylko jedną rasę niebieskookich blondynów............. oby nikt nigdy taki więcej nie dostał się do władzy
@up a najlepsze jest to, że dostał łomot ot zapitych, kacapskich podludzi

Milcz wyznawco lgbtwxblackniggabigcook
Zgłoś
intermag 2020-03-04, 15:17
Nie wierzę
Zgłoś
nowynick 2020-03-04, 15:43 52
ten test jest dość smutny i poniżający dla czarnych dzieci, także tego PIWO!
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-04, 15:49 5
Taki test łatwo zmanipulować...
Tak jak sondy uliczne w TVP...
Zgłoś
freaky 2020-03-04, 16:12 1
mihaueeek napisał/a:

Podczas wykonywania kursu z jakże ochydnego przedmiotu kompetencje antydyskryminacyjne, natrafiłem na taki wspaniały filmik, z którego nie mogłem przestać się śmiać

A ten kurs to w ramach czego, jeśli mogę zapytać?
Zgłoś
Juzwa 2020-03-04, 16:26
głest napisał/a:

i mieć k🤬sa wielkiego jak czarni...

Ale czarnego!

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
wojtas09999 2020-03-04, 17:01 3
Zgłoś
silwerbalk 2020-03-04, 17:24 3
głest napisał/a:

...i mieć k🤬sa wielkiego jak czarni...

Chyba ty.... W swoich kiszkach

Sorry ale czarne lalki.... Wyglądają dość dziwnie i kto je k🤬a kupuje? Chyba nikt bynajmniej nie pamiętam bym widział kiedyś jakieś dziecko z czarną lalką
Zgłoś
NataliaW 2020-03-04, 17:33 9
W USA na 100tys gw🤬tów murzynów na białych kobietach, przypada zaledwie kilka gw🤬tów białych mężczyzn na murzynkach. Murzyni mają paskudne gęby i tyle, nic tego nie zmieni.
Zgłoś
wilkoala 2020-03-04, 18:04 5
NataliaW napisał/a:

W USA na 100tys gw🤬tów murzynów na białych kobietach, przypada zaledwie kilka gw🤬tów białych mężczyzn na murzynkach. Murzyni mają paskudne gęby i tyle, nic tego nie zmieni.

Wniosek z tego że jeśli masz paskudną mordę to jesteś bardziej skłonny do gw🤬cenia, coś w tym jest.
Poszedłbym sobie trochę pogw🤬cić ale boję się zarazy.
Zgłoś
freaky 2020-03-04, 18:04 15
NataliaW napisał/a:

Zwykle tak, bo rzadko kiedy murzynka ma ładną, owalną, proporcjonalną twarz. Jeśli już, to jest to efekt mieszania się czarnych z ludźmi.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-03-04, 18:11
wilkoala napisał/a:

Wniosek z tego że jeśli masz paskudną mordę to jesteś bardziej skłonny do gw🤬cenia......

..... ale plus jest taki, że jak masz paskudną mordę, to mniejsze ryzyko, że Ciebie zgw🤬cą... chyba, że masz ładną dupę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie