dziaduszek mówi o motocyklistach i ich błazenadzie
C................i
2016-05-07, 0:59
Motocykliści to debile,ruskie to alkoholicy,cyganie kradną dywany a azjatą zap🤬la z mordy
Jak dla mnie dziadek mówi dobrze
e................s
2016-05-07, 6:48
takie pierniczenie dziadka , a powyższe uwagi dotyczą wszystkich użytkowników dróg , jadących samochodem , motocyklem , rowerem i traktorem
Szkoda, że nic o dziadkach za kierownicą nie dorzucił
nikt go już z rodziny nie da rady słuchać, to szuka poklask u frajerów, którzy zrzucają swoje życiowe porażki na motocyklistów i murzynów
w lweym górnym rogu jest zdjęcie jego wnuczki, szkoda że twarz nie jest pokazana
Cappo_di_Tutti_Ferdi napisał/a:
... a azjatą zap🤬la z mordy
Komu zap🤬la z mordy azjatą, bo nie napisałeś...
Zgadzam się kopara opada a zwłaszcza a zwłaszcza jak ten pesudo motocyklista chce jeszcze podnosić pieszego nie zważając na to że mógł mu uszkodzić kręgosłup a on do niego jak do szmaty. Jeżdże od kilku lat na motorach głównie na kle500 ale nigdy nie przyszło by mi do głowy tak sie zachowywać. A zbieram noty właśnie od takich idiotów :/
C🤬j mnie obchodzi p🤬lenie jakiegoś starego komucha
Niech se stary c🤬j pogada, tyle mu zostało bo jeżdżenia ani dupczenia już nie ogarnia.
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Sam pewnie jak był młody to zap🤬lał jakąś WSK-ą czy innym kumarem, a teraz gul skacze, bo sam nie może.
K🤬a nie mylcie 20 latków na jakimś Suzuki którego trasa wynosi 10 km na stację i z powrotem z prawdziwymi motocyklistami którzy przep🤬lili 3/4 Europy...
El_Vito nie znęcaj się nad dzieckiem.
Każdy Polak to złodziej.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.