📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:01

dOpieca napisał/a:
I sie dziadkom nie dziwie , kurestwo bez smaku zawijane w wodorosty. A jelenie płaca po 300zł za porcje bo to takie orientalne i na czasie.
to zjedz chociaż raz w restauracji a nie te biedronkowe z promocji
Reakcja jak na szwedzkie śledzie z puszki
[ Dodano: 2025-06-28, 14:19 ]

[ Dodano: 2025-06-28, 14:19 ]
gonzor napisał/a:
Surstromming dali dziadom do spróbowania
Grubas1960 napisał/a:
Reakcja jak na szwedzkie śledzie z puszki
jadłem, da się zjeść ale zapach odrażający, w ustach śmierdzi jeszcze na drugi dzień, mimo 3x szczotkowania....
dOpieca napisał/a:
I sie dziadkom nie dziwie , kurestwo bez smaku zawijane w wodorosty. A jelenie płaca po 300zł za porcje bo to takie orientalne i na czasie.
żryj se te swoje schabowe, poza powiat nie wyjeżdżaj i głosuj na sutenera gamoniu
koolowsky napisał/a:
żryj se te swoje schabowe, poza powiat nie wyjeżdżaj i głosuj na sutenera gamoniu
Wole pierś z kurczaka , świata pewnie zwiedziłem wiecej niż ty na internecie widziałeś. I wole sutenera niż ludzi co sobie z polityki maszyne do pieniazkow robia i w dupie maja przecietnego Polaka. Dziekuję nie pozdrawiam robaku
dOpieca napisał/a:
Wole pierś z kurczaka , świata pewnie zwiedziłem wiecej niż ty na internecie widziałeś. I wole sutenera niż ludzi co sobie z polityki maszyne do pieniazkow robia i w dupie maja przecietnego Polaka. Dziekuję nie pozdrawiam robaku
przynajmniej zabawny jestes ćwoku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie