Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BorysBestia 2025-06-26, 21:34
JudaszBarabasz napisał/a:

Kiedyś sushi robiła biedota japońska, a i dziś w Azji to jedzenie dla biedoty, w Europie się podniecają jak małpy kradzionym telewizorem

To samo można powiedzieć o pizzy, którą początkowo zajadała się biedota w Neapolu, a dziś cały świat się tym zachwyca

Oczywiście nie mam zamiaru swoją wypowiedzią odbierać sushi. Jest zj🤬e i c🤬j 😂
Zgłoś
trawa 2025-06-26, 23:04 2
nxyyy napisał/a:

Nikt nie pytał

Wiem,ale ja tak tych ryb nienawidzę ,że czułem wręcz potrzebę wyrzucenia tego z siebie
Zgłoś
smc 2025-06-26, 23:19 3
trawa napisał/a:

Wiem,ale ja tak tych ryb nienawidzę ,że czułem wręcz potrzebę wyrzucenia tego z siebie

Każdy, kto był w wojsku, na widok śledzia odruchowo sp🤬ala.
Zgłoś
trawa 2025-06-26, 23:26
smc napisał/a:

Każdy, kto był w wojsku, na widok śledzia odruchowo sp🤬ala.

Ja jeszcze bigosu nie jadam. Powód ten sam-robale ,syf, +mięsne odpadki (kostne i flakowe też).
Wiem że nikt nie pytał
Zgłoś
smc 2025-06-26, 23:31 1
Do grochówki dodawali Małpę
Zgłoś
pylaochos 2025-06-27, 0:15 2
dOpieca napisał/a:

I sie dziadkom nie dziwie , kurestwo bez smaku zawijane w wodorosty. A jelenie płaca po 300zł za porcje bo to takie orientalne i na czasie.

Kretyn bez wyobraźni, pewnie całe życie w zadupiu dolnym.

podpis użytkownika

Sadistig bafi i óczy . Należę do Narodowego Frontu Wyzwolenia Szparagów. Jestem za uwolnieniem krasnali ogrodowych.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Zgłoś
kontownik 2025-06-27, 0:16 1
dOpieca napisał/a:

I sie dziadkom nie dziwie , kurestwo bez smaku zawijane w wodorosty. A jelenie płaca po 300zł za porcje bo to takie orientalne i na czasie.

a kalori tyle dop🤬la ze cukier potrafi skoczyć na 400
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-27, 0:42 1
dOpieca napisał/a:

Bo taka jest moda na Sushi. Po to moda została wynaleziona, żeby można było snobistycznych jeleni skubać!
Zgłoś
Plodus 2025-06-27, 0:44
Perły przed wieprze, tak jak Pan Jezus powiedział.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-27, 0:44 1
gonzor napisał/a:

Surstromming dali dziadom do spróbowania

Chyba nie, bo by kot sp🤬olił z wrzaskiem!

[ Dodano 2025-06-27, 00:49 ]
JohnDoe napisał/a:

...k🤬a...nikt nie pytał. Ogarnij się.

No k🤬a! A ciebie ktoś o tą uwagę prosił?

No to ogarnij się i wytrzeźwiej, a nie rżnij tutaj cenzora.
Zgłoś
X3R0X 2025-06-27, 0:57
trawa napisał/a:

Byłem w marynarce,wp🤬lałem ryby z ZN (zapasy nienaruszalne przechowywane w bunkrach na wypadek "w") . Smierdzące ryby ,zasolone razem z robalami,potem zalane octem a jak za mocno śmierdziały to wydane na kuchnię i usmażone przez fachowca kucharza,który przed wojskiem pasł kozy na hali ,dłubał w nosie i wydawał tymi syfiatymi łapami owe ryby.
Od 35-ciu lat rzygam na samą myśl że miałbym takie walące gówno przełknąć. Sam widok jak moja żona smaży jakieś ryby przyprawia mnie o wyrywanie flaków i wychodzę z domu do piwnicy (na serio do piwnicy idę).
Jak patrzę na takich co to gówno zachwalają tylko dlatego że jest moda,a widzę jak mu to w gębie rośnie to mi takich z🤬bów po prostu żal.
Dziadki się po prostu nie pierdzielą. Nie smakuje to nie "słodzi" tylko wypluje żeby nikt mu tego szajsu znowu nie podał.

jesteś debilem, do tego ciotą.
Zgłoś
Bulbulator 2025-06-27, 1:02
nxyyy napisał/a:

Nikt nie pytał

A ciebie ktoś o coś pytał? Po c🤬j wchodzisz na komentarze, jeżeli są dla ciebie wk🤬iające?
Jesteś sfrustrowany, że c🤬ja przeżyłeś i c🤬ja widziałeś? To idź się wypłacz do piwnicy, a nie na portal z funkcją komentarzy.
Zgłoś
Europejczyk578 2025-06-27, 1:54
Wyjedź ze swojej wsi, to zrozumiesz więcej.
Zgłoś
trawa 2025-06-27, 8:43
X3R0X napisał/a:

jesteś debilem, do tego ciotą.

Zawsze się znajdzie jakiś palant, który podbija sobie ego chamstwem. Słabe to. Obrażanie to domena buraków — czasem to ich jedyny sposób, żeby zaistnieć.
Zgłoś
Edding20 2025-06-27, 9:39
dOpieca napisał/a:

Jak juz skonczysz dniówke na budowie albo odbijesz karte to nie zapomnij ze w domu czeka na ciebie ziemniak i prawdziwy schabowy z kurczaka nie kazdy jest takim odbytem ze liczy grosz do grosza zeby nie pozwolic sobie jesc codzien na miescie i sushi za 300zl
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie