📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:01

nxyyy napisał/a:
Nikt nie pytał
Wiem,ale ja tak tych ryb nienawidzę ,że czułem wręcz potrzebę wyrzucenia tego z siebie

dOpieca napisał/a:
I sie dziadkom nie dziwie , kurestwo bez smaku zawijane w wodorosty. A jelenie płaca po 300zł za porcje bo to takie orientalne i na czasie.
Kretyn bez wyobraźni, pewnie całe życie w zadupiu dolnym.
dOpieca napisał/a:
I sie dziadkom nie dziwie , kurestwo bez smaku zawijane w wodorosty. A jelenie płaca po 300zł za porcje bo to takie orientalne i na czasie.
Bo taka jest moda na Sushi. Po to moda została wynaleziona, żeby można było snobistycznych jeleni skubać!
X3R0X napisał/a:
jesteś debilem, do tego ciotą.
Zawsze się znajdzie jakiś palant, który podbija sobie ego chamstwem. Słabe to. Obrażanie to domena buraków — czasem to ich jedyny sposób, żeby zaistnieć.
dOpieca napisał/a:
Jak juz skonczysz dniówke na budowie albo odbijesz karte to nie zapomnij ze w domu czeka na ciebie ziemniak i prawdziwy schabowy z kurczaka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie