Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zarejestruj 2025-06-26, 15:12 4
Żal was czytaj koniobijce, większość was mieszka z rodzicami i nie stać iść do restauracji na prawdziwe sushi. Jedynie co próbowaliście do gotowe sushi z matketu.
Zgłoś
darayavahus 2025-06-26, 15:32 4
Surowa ryba zawinięta w pedalstwo - nie dziękuję.
Zgłoś
Qdłaty 2025-06-26, 15:51 3
Jedzenie dla pedałów
Zgłoś
Liczer 2025-06-26, 16:04 2
Przecież to jest c🤬jostwo z tych marketów

[ Dodano: 2025-06-26, 16:04 ]
Zarejestruj napisał/a:

Żal was czytaj koniobijce, większość was mieszka z rodzicami i nie stać iść do restauracji na prawdziwe sushi. Jedynie co próbowaliście do gotowe sushi z matketu.

Nie musisz aż tak zdradzać swojego codziennego życia
Zgłoś
DonaldTusk_Wodz_Niemiec 2025-06-26, 16:18
Co to za gowno
Zgłoś
Zarejestruj 2025-06-26, 16:28
Liczer napisał/a:

Przecież to jest c🤬jostwo z tych marketów
Nie musisz aż tak zdradzać swojego codziennego życia

Wybacz, musiałem .
Zgłoś
tomnbb 2025-06-26, 16:47 1
Same wyrafinowane podniebienia które co najwyżej op🤬liły gołąbki. Marketów gotowce to nie sushi. Tak samo sushi to nie tylko surowa ryba. Jakbyście spróbowali porządny zestaw nlto na pewno każdy by coś dobrego znalazł.

[ Dodano: 2025-06-26, 16:48 ]
No i nawet w Azji to nie jest żarcie dla biedaków - polędwiczka z tuńczyka swoje kosztuje
Zgłoś
wertuqq 2025-06-26, 16:59 1
Zgłoś
Plodus 2025-06-26, 17:15 2
Słowianie to murzyni Europy. Świat wykształcił tyle smaków, a ci tylko w kółko pyry, mincho i kapusta, plus czysta wóda. I nawet to nie jest jakieś tam tradycyjne, ale importowane raptem kilka wieków wstecz. Dasz coś innego, to ryj wykrzywiać będą, bo od małego jak koń nauczone tylko jedno żreć. I jedyna radość znana w życiu, to się naj🤬. Była szansa to zaorać 100 lat temu, ale się nie udało.
Zgłoś
elim 2025-06-26, 18:55
Bo jeśli sushi to tylko smażone.

Zgłoś
44done44 2025-06-26, 18:58 3
JudaszBarabasz napisał/a:

Kiedyś sushi robiła biedota japońska, a i dziś w Azji to jedzenie dla biedoty, w Europie się podniecają jak małpy kradzionym telewizorem

P🤬lisz głupoty, sushi zamówisz w najdroższych japońskich restauracjach.
Zgłoś
trawa 2025-06-26, 19:20 1
Byłem w marynarce,wp🤬lałem ryby z ZN (zapasy nienaruszalne przechowywane w bunkrach na wypadek "w") . Smierdzące ryby ,zasolone razem z robalami,potem zalane octem a jak za mocno śmierdziały to wydane na kuchnię i usmażone przez fachowca kucharza,który przed wojskiem pasł kozy na hali ,dłubał w nosie i wydawał tymi syfiatymi łapami owe ryby.
Od 35-ciu lat rzygam na samą myśl że miałbym takie walące gówno przełknąć. Sam widok jak moja żona smaży jakieś ryby przyprawia mnie o wyrywanie flaków i wychodzę z domu do piwnicy (na serio do piwnicy idę).
Jak patrzę na takich co to gówno zachwalają tylko dlatego że jest moda,a widzę jak mu to w gębie rośnie to mi takich z🤬bów po prostu żal.
Dziadki się po prostu nie pierdzielą. Nie smakuje to nie "słodzi" tylko wypluje żeby nikt mu tego szajsu znowu nie podał.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-26, 19:28 1
dOpieca napisał/a:

I sie dziadkom nie dziwie , kurestwo bez smaku zawijane w wodorosty. A jelenie płaca po 300zł za porcje bo to takie orientalne i na czasie.

Bo w Polsce sushi robione jest dla Polaków. Podobnie jak polski kebab, mdłe i bez smaku.
Zgłoś
nxyyy 2025-06-26, 20:08 2
trawa napisał/a:

Byłem w marynarce,wp🤬lałem ryby z ZN (zapasy nienaruszalne przechowywane w bunkrach na wypadek "w") . Smierdzące ryby ,zasolone razem z robalami,potem zalane octem a jak za mocno śmierdziały to wydane na kuchnię i usmażone przez fachowca kucharza,który przed wojskiem pasł kozy na hali ,dłubał w nosie i wydawał tymi syfiatymi łapami owe ryby.
Od 35-ciu lat rzygam na samą myśl że miałbym takie walące gówno przełknąć. Sam widok jak moja żona smaży jakieś ryby przyprawia mnie o wyrywanie flaków i wychodzę z domu do piwnicy (na serio do piwnicy idę).
Jak patrzę na takich co to gówno zachwalają tylko dlatego że jest moda,a widzę jak mu to w gębie rośnie to mi takich z🤬bów po prostu żal.
Dziadki się po prostu nie pierdzielą. Nie smakuje to nie "słodzi" tylko wypluje żeby nikt mu tego szajsu znowu nie podał.

Nikt nie pytał

[ Dodano: 2025-06-26, 20:09 ]
Zgłoś
saves 2025-06-26, 20:11 1
Zamiast łososia surstromming
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie