📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Że tak zapytam bo się na tym nie znam to tak ma być? czy ktoś coś sp🤬zielił
@up nie widzisz ? Najpierw sobie gosc obrysowal skorpiona, wycial go w skorze i wysadzil drogimi kamieniami. Widze , szafir, diament, topaz, apatyt , ale najwiecej jest gangrenitu
@JMWagner
Ponoć robione u janusza, nie odkażone narzędzia, zaniedbanie przy gojeniu i infekcja. Choć dla mnie to wyglada na alergie bądź usuwanie chemiczne, gdyż idealnie na całej powierzchni tatuażu wystąpiła rana.
Ponoć robione u janusza, nie odkażone narzędzia, zaniedbanie przy gojeniu i infekcja. Choć dla mnie to wyglada na alergie bądź usuwanie chemiczne, gdyż idealnie na całej powierzchni tatuażu wystąpiła rana.

Może się nie znam, ale coś mi tu fejkiem zalatuje. Coś ta skóra wokół rany dziwnie wygląda.
Ja tam jednak obstawiam tusz bardzo niskiej jakości... Coś tam wspólnego z metalami ciężkimi, które weszły w reakcję z tkanką, czytałem kiedyś o tym...
Rana wysadzana gruzem
Ewentualnie golem go ukąsił i ewoluuje na zasadzie spidermana
Ewentualnie golem go ukąsił i ewoluuje na zasadzie spidermana

W podstawówce na chemii dostaliśmy kwas o niskim steżeniu (coś około 30%) i mogliśmy zrobić sobie nim żółty wzorek - warunek nauczyciela był taki, że nie mogliśmy mieć tego na skórze dłużej niż 10sekund. Jako, że byliśmy mądrzejsi od niego to zostawiliśmy na minutę - w efekcie do dzisiaj mam bliznę na dłoni. Rana po tym kwasie miała brzegi identyczne do tych na zdjęciu, a sama rana paprała sie przez kilka tygodni i miejscami również była podobna do tego co wyżej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie