👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Że tak zapytam bo się na tym nie znam to tak ma być? czy ktoś coś sp🤬zielił
@up nie widzisz ? Najpierw sobie gosc obrysowal skorpiona, wycial go w skorze i wysadzil drogimi kamieniami. Widze , szafir, diament, topaz, apatyt , ale najwiecej jest gangrenitu
@JMWagner
Ponoć robione u janusza, nie odkażone narzędzia, zaniedbanie przy gojeniu i infekcja. Choć dla mnie to wyglada na alergie bądź usuwanie chemiczne, gdyż idealnie na całej powierzchni tatuażu wystąpiła rana.
Ponoć robione u janusza, nie odkażone narzędzia, zaniedbanie przy gojeniu i infekcja. Choć dla mnie to wyglada na alergie bądź usuwanie chemiczne, gdyż idealnie na całej powierzchni tatuażu wystąpiła rana.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Może się nie znam, ale coś mi tu fejkiem zalatuje. Coś ta skóra wokół rany dziwnie wygląda.
Ja tam jednak obstawiam tusz bardzo niskiej jakości... Coś tam wspólnego z metalami ciężkimi, które weszły w reakcję z tkanką, czytałem kiedyś o tym...
Rana wysadzana gruzem
Ewentualnie golem go ukąsił i ewoluuje na zasadzie spidermana
Ewentualnie golem go ukąsił i ewoluuje na zasadzie spidermana
szkoda że zamiast "nie będziesz się tatuować" nie napisali "nie będziesz r🤬ać dzieci"

The_Generat napisał/a:
szkoda że zamiast "nie będziesz się tatuować" nie napisali "nie będziesz r🤬ać dzieci"
Nikt Ci nie zakazywał, więc teraz masz z tym problem... zboczeńcu.
W podstawówce na chemii dostaliśmy kwas o niskim steżeniu (coś około 30%) i mogliśmy zrobić sobie nim żółty wzorek - warunek nauczyciela był taki, że nie mogliśmy mieć tego na skórze dłużej niż 10sekund. Jako, że byliśmy mądrzejsi od niego to zostawiliśmy na minutę - w efekcie do dzisiaj mam bliznę na dłoni. Rana po tym kwasie miała brzegi identyczne do tych na zdjęciu, a sama rana paprała sie przez kilka tygodni i miejscami również była podobna do tego co wyżej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie