Dlatego dałbym myśliwym zajebiste dotacje z Unii na ammo, sprzęt i wódkę, żeby to rogate cholerstwo wystrzelali do nogi.
Nie miał szans z Betonową Sarną
podpis użytkownika
You must die I alone am best
Gurgul99 napisał/a:
Dlatego dałbym myśliwym zajebiste dotacje z Unii na ammo, sprzęt i wódkę, żeby to rogate cholerstwo wystrzelali do nogi.
z takim podejściem twoje dzieci znały by tylko smak mięsa w proszku.
podpis użytkownika
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Sarna-terrorystka. Nawet muzyczka na końcu to potwierdza

podpis użytkownika
cycki! <3

Ta nuta z radia w tle widac ze araby zaloze sie ze chwile po tym sarenka wybuchla
najgorsze w sarnach jest to, że ich rozmiary nadają im zabójczego charakteru w trakcie spotkania z samochodem. Mianowicie, gdy podczas hamowania maska podcina im nogi, korpus zawsze wpada do środka. Przeciętna sarna waży tak z 20 kg, co jak łatwo sobie wyobrazić przy dużej prędkości daje całkiem niezłą masę, która wpada do środka i masakruje pasażerów. A np taki dzik jest bardzo krępy i najczęściej zostaje na zderzaku.

mutant napisał/a:
z takim podejściem twoje dzieci znały by tylko smak mięsa w proszku.
Moje dziecko zna smak mięsa ale jest to mięso krówki, świnki, rybki i kurczaka, dziczyznę jadło raz.
Krówki, świnki, rybki i kurczaki raczej rzadko wp🤬lają się przed maskę czego nie można powiedzieć o tych j🤬ych sarenkach, dziczkach i przyćpanych łosiach.
Zdarzyło Ci się kiedyś zaj🤬 w świnię albo krowę? Mi nie, za to skasowałem już j🤬ą sarnę i dzika (a więc oczywiście 2 samochody).
przeczytałem dziewczyna- zły moment na kopytkowanie.
ps znacie ten tekst na podryw -
A gdzie tak kopytkujesz piękna gazelo ??
ps znacie ten tekst na podryw -
A gdzie tak kopytkujesz piękna gazelo ??