16,49 za pół litra spirytusu??? Aż się boje myśleć co w nim jest, pewno pół na pół z jakimś spirytusem technicznym.
Ap ropo przypomniała mi się historia, jak pewien żul dostał mandat za picie alkoholu w miejscu publicznym.Mandatu nie przyjął jak to żul, bo miał wyj🤬e. W toku sprawy wyszło, że wspomniany alkohol był denaturatem i żul sprawę wygrał, bo to nie jest alkohol spożywczy, więc c🤬ja mu mogą zrobić.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Ap ropo przypomniała mi się historia, jak pewien żul dostał mandat za picie alkoholu w miejscu publicznym.Mandatu nie przyjął jak to żul, bo miał wyj🤬e. W toku sprawy wyszło, że wspomniany alkohol był denaturatem i żul sprawę wygrał, bo to nie jest alkohol spożywczy, więc c🤬ja mu mogą zrobić.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
16,49 bo to spirytus metylowy dla duzych dzieci sasiada
podpis użytkownika
forza nostra legge
Wy ślepi czy głupi?
To nie pół litra tylko 0.2l dekle.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Do zestawu powinien być jeszcze kabel od żelazka i obrazek z matkom boskom i można nazwać zestaw "katolickie wychowanie".
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Abraxus napisał/a:
Do zestawu powinien być jeszcze kabel od żelazka i obrazek z matkom boskom i można nazwać zestaw "katolickie wychowanie".
Wy parchy dostaliście już raz dobre solidne niemieckie wychowanie, i właśnie za takie p🤬lenie.
Velture napisał/a:
Wy ślepi czy głupi?
A ty k🤬a głupi czy tępy? Są i 0.2 i 0.5

Abraxus napisał/a:
Kogoś tu proboszcz i ojciec gw🤬cili w dzieciństwie i tłukli, skoro ma taki zawsze uraz