👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
16,49 za pół litra spirytusu??? Aż się boje myśleć co w nim jest, pewno pół na pół z jakimś spirytusem technicznym.
Ap ropo przypomniała mi się historia, jak pewien żul dostał mandat za picie alkoholu w miejscu publicznym.Mandatu nie przyjął jak to żul, bo miał wyj🤬e. W toku sprawy wyszło, że wspomniany alkohol był denaturatem i żul sprawę wygrał, bo to nie jest alkohol spożywczy, więc c🤬ja mu mogą zrobić.
Ap ropo przypomniała mi się historia, jak pewien żul dostał mandat za picie alkoholu w miejscu publicznym.Mandatu nie przyjął jak to żul, bo miał wyj🤬e. W toku sprawy wyszło, że wspomniany alkohol był denaturatem i żul sprawę wygrał, bo to nie jest alkohol spożywczy, więc c🤬ja mu mogą zrobić.
Wy ślepi czy głupi?
To nie pół litra tylko 0.2l dekle.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Do zestawu powinien być jeszcze kabel od żelazka i obrazek z matkom boskom i można nazwać zestaw "katolickie wychowanie".
Abraxus napisał/a:
Do zestawu powinien być jeszcze kabel od żelazka i obrazek z matkom boskom i można nazwać zestaw "katolickie wychowanie".
Wy parchy dostaliście już raz dobre solidne niemieckie wychowanie, i właśnie za takie p🤬lenie.
Velture napisał/a:
Wy ślepi czy głupi?
A ty k🤬a głupi czy tępy? Są i 0.2 i 0.5

Abraxus napisał/a:
Kogoś tu proboszcz i ojciec gw🤬cili w dzieciństwie i tłukli, skoro ma taki zawsze uraz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie