👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

sam to nagrywałeś, żeby to tu wstawić i liczyć na piwa?
shit, szkoda oglądać

shit, szkoda oglądać

MaciekTMPL i Bremu, nie wiem czemu ale ich trolowanie i ich podejscie do gier za kazdym razem mnie bawi:P

@up Józef
przegrałeś kratę piwa, a poza tym nie hejtowałem tego filmiku tylko wyraziłem swoją opinię... jesteś idiotą józefie i nikt nic na to nie poradzi, jedynie mogła zaradzić aborcja, o której wspomniałeś, ale niestety tak się nie stało...
przegrałeś kratę piwa, a poza tym nie hejtowałem tego filmiku tylko wyraziłem swoją opinię... jesteś idiotą józefie i nikt nic na to nie poradzi, jedynie mogła zaradzić aborcja, o której wspomniałeś, ale niestety tak się nie stało...

Hejtujesz to TY, a za komentarze przeszyte nienawiścią jest warn jeśli się nie mylę.
P.S. To nie są dzieci minecrafta tylko dwóch kolesi którzy sobie robią jajca.
Filmik głośny radzę ściszyć. Raczej nie polecam...
P.S. To nie są dzieci minecrafta tylko dwóch kolesi którzy sobie robią jajca.
Filmik głośny radzę ściszyć. Raczej nie polecam...

@up Cysiek
według rozumowania Józefa jesteś hejterem, bo wyraziłeś swoją opinię, w której nie polecasz tego filmiku
według rozumowania Józefa jesteś hejterem, bo wyraziłeś swoją opinię, w której nie polecasz tego filmiku

Gram w te gierke juz troche i wiem ze kazdy kto by sprobowal pograc w te gierke to wiedzoalby o czym pisze. Fragment jest naprawde dobry choc jakosc nie najlepsza. Mi sie ta gierka podoba i mozna bardzo ciekawe rzeczy robic. Polecam zeby chociaz sprawdzic jak sie gra ;p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie