Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Chodnik zapluły ludzi przepędziły...

Cytat:

Dnia 16.11.2022 około godziny 7:40 w Chorzowie przy zjeździe z aleja Bojowników o Wolność i Demokrację na DTŚ (Przystanek autobusowy Chorzów Racławicka) wspólnik napotkał taką oto sytuację. Jeśli ktoś będzie posiadać jakiekolwiek informacje pomocne w ustaleniu opiekunów tych dzieci piszcie od razu na rd@chorzow.ka.policja.gov.pl. Sprawa na policję została już zgłoszona. Mam nadzieję, że z Waszą pomocą dzieciaki nie będą więcej narażane a osoby sprawujące nad nimi opiekę odpowiedzą.

Wychowawczynie/opiekunki/nauczycielki to mam nadzieję, że nigdy do zawodu nie wrócą.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Halman 2022-11-17, 11:18 4
to nie był górnolotny pomysł co najwyżej górnośląski...
Zgłoś
ClemenMurray 2022-11-17, 11:19 12
Ale bym tam k🤬y zgnoił na miejscu kierowcy
Zgłoś
~Angel 2022-11-17, 11:20 3
Halman napisał/a:

fakt nie był to górnolotny pomysł (najwyżej górnośląski) ale już nie zapytasz skąd się tam ta ekipa wzięła, dlaczego sie tam znaleźli, nie wnikniesz w całość sytuacji bo jej nie znasz tylko najłatwiej z góry oskarżyć..

Cytat:

Nagranie trafiło na Komendę Miejską Policji w Chorzowie. Jak się okazało, mundurowi już wcześniej zajęli się tą sprawą.

Cytat:

- Wiemy, co to za grupa i kim są opiekunowie - informuje kom. Arkadiusz Bień. - Chwilę wcześniej doszło do zdarzenia drogowego z udziałem autokaru wycieczkowego, którym poruszała się ta grupa. Ustalamy okoliczności zdarzenia. Musimy wyjaśnić m.in. dlaczego opiekunowie podjęli decyzję o opuszczeniu pojazdu i przemieszczeniu dzieci bez udziału służb - tłumaczy.

Cytat:

Postępowanie toczy się w związku z artykułem 160. kodeksu karnego, którego paragraf 1. mówi: "Kto naraża człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, podlega karze pozbawienia wolności do lat trzech".

slazag.pl/grupa-dzieci-z-opiekunami-biegnaca-dts-wstrzasajace-nagranie...

podpis użytkownika

Zgłoś
Exclip 2022-11-17, 11:24 7
Przez barierke przejsc, zamiast zap🤬lac droga, to już za dużo cieżkiego myślenia dla nich, przecież nie wolno barierek przekraczać... czy coś.... debile...
Zgłoś
radek225 2022-11-17, 11:29 3
Szkoda, że nie wjechał w spermozrzuty, ale tak, by nie zrobić krzywdy. Szambo by wtedy pięknie wybiło.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
~Velture 2022-11-17, 11:35 69
Halman napisał/a:

ale już nie zapytasz skąd się tam ta ekipa wzięła, dlaczego sie tam znaleźli, nie wnikniesz w całość sytuacji bo jej nie znasz tylko najłatwiej z góry oskarżyć..

Gówno mnie interesuje skąd się tam wzięli. Nie spadli z powietrza. Nie miało prawa tam być dzieci, koniec.
Nie obchodzi mnie to czy tamto, siamto, sramto albo pytanie "no a którędy mieli iść". Mieli czekać w bezpiecznym miejscu na przyjazd służb które by zabezpieczyły drogę i umożliwiły przejście jesli była taka konieczność, że nie można było inaczej przejść z zepsutego autokaru na przystanek autobusowy.
Ja na nagraniu widzę nieupilnowane dzieci nad którymi w ogóle opiekunowie nie panują. Lata to w każdą stronę, wszystkie w innym kierunku i różnej prędkości. Nawet jakby szły gęsiego trzymając odblaskową linę na całej długości kolumny to i tak ich tam nie powinno nigdy być. Tam brakuje ułamka sekundy aby któreś poleciało w złą stronę biegiem pod koła pędzącego samochodu.

podpis użytkownika

Zgłoś
~Dostojny 2022-11-17, 11:41 1
VeIture napisał/a:

Gówno mnie interesuje skąd się tam wzięli. Nie spadli z powietrza. Nie miało prawa tam być dzieci, koniec.

Co k🤬a, problem jakiś masz? Teraz pieszy ma bezwzględne pierwszeństwo na jezdni i c🤬j. Masz się podporządkować, bo jak nie to przyjdzie dżender i...

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
~Velture 2022-11-17, 11:44 2
HenrykS. napisał/a:

Co k🤬a, problem jakiś masz? Teraz pieszy ma bezwzględne pierwszeństwo na jezdni i c🤬j. Masz się podporządkować, bo jak nie to przyjdzie dżender i...

Ale to chyba tylko jak po zebrze przechodzą czy coś się znów pozmieniało?

podpis użytkownika

Zgłoś
Halman 2022-11-17, 11:50 1
VeIture napisał/a:

i co? pewnie byś jeszcze w nie wjechał specjalnie "bo nie miały prawa tam być"? to chciałeś mnie i wszystkim powiedzieć że trzeba być twardym i mieć zasady?
Zgłoś
~Dostojny 2022-11-17, 11:52 9
VeIture napisał/a:

Ale to chyba tylko jak po zebrze przechodzą czy coś się znów pozmieniało?

Jak się posłucha tego co mówią w "polskiej" tv, to wynika, że kierowca jest na drodze intruzem.

EDIT: Halman, pociśnij Velturowi, bo nie ma nogi. Veltur, dopiecz Halmanowi, bo on w piwnicy siedzi

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
~Velture 2022-11-17, 11:57 34
Halman napisał/a:

i co? pewnie byś jeszcze w nie wjechał specjalnie "bo nie miały prawa tam być"? to chciałeś mnie i wszystkim powiedzieć że trzeba być twardym i mieć zasady?

W ciebie k🤬a bym wjechał specjalnie jak czytam takie debilizmy.

podpis użytkownika

Zgłoś
Halman 2022-11-17, 12:04 4
VeIture napisał/a:

W ciebie k🤬a bym wjechał specjalnie jak czytam takie debilizmy.

nic z tego nie będzie bo jestem hetero i też mam swoje zasady...
Zgłoś
Masturbator18 2022-11-17, 12:24
I pydrsz pydrysz w jebaki od tylca robione
Zgłoś
~Beny 2022-11-17, 12:45 26
Halman napisał/a:

nic z tego nie będzie bo jestem hetero i też mam swoje zasady...

On pisał o jeździe samochodem, a Ty pomyślałeś o wjechaniu w dupę...

podpis użytkownika

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie