Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

" W Jaworznie doszło do groźnego zdarzenia drogowego z udziałem 7-letniego rowerzysty. Chłopiec, poruszając się bez opieki dorosłych, wjechał na jezdnię, nie ustępując pierwszeństwa nadjeżdżającemu BMW. Doszło do potrącenia, jednak dziecko na szczęście nie odniosło poważnych obrażeń – doznało ogólnych potłuczeń."
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Bul_od_bytu Wczoraj 1:24 3
Bombelki to teraz prawdziwe hardcory. Ja tam w jego wieku jeszcze nie miałem odwagi wymuszać pierwszeństwa na samochodach
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 2:55 2
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Dobrze że przeżył, jako padalarza(dorosłego) czeka go jeszcze mnóstwo c🤬jów w dupie.

Nauczy się jeździć bez siodełka i będzie szczęśliwym pedalarzem.

[ Dodano 2025-06-30, 03:05 ]

Dziękuję za miłe słowa mistrzu😘 ale jestem złym kierowcą, jeszcze nigdy żadnego pedalarza nie trafiłem.🥺

Po c🤬ju z Ciebie gość, pomimo że c🤬jowym samochodem c🤬jowo jeździsz i żadnego c🤬ja jeszcze na c🤬jową maskę nie wziąłeś.
Kiego c🤬ja oczekujesz, pisząc taką c🤬jową informacje.
Zgłoś
jkllll485 Wczoraj 5:59 1
1. C🤬jowe parkowanie busa
2. Beztroska opieka nad kaszojadem
3. Jeżdżem szybko ale bezpiecznie
Zgłoś
schum84 Wczoraj 6:03 3
Ten gowniarz pedalarz nie zdechl ? Szkoda, bo widac, ze iq to ponizej 0, wiec po c🤬j ma takie cos po swiecie chodzic
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 6:39 3
Bulbulator napisał/a:

Nauczy się jeździć bez siodełka i będzie szczęśliwym pedalarzem.
Po c🤬ju z Ciebie gość, pomimo że c🤬jowym samochodem c🤬jowo jeździsz i żadnego c🤬ja jeszcze na c🤬jową maskę nie wziąłeś.
Kiego c🤬ja oczekujesz, pisząc taką c🤬jową informacje.

I do tego c🤬jowo myślę, bo za c🤬ja nie wiem jak zinterpretować Twój c🤬jowy komentarz. 😉
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 6:59 1

I do tego c🤬jowo myślę, bo za c🤬ja nie wiem jak zinterpretować Twój c🤬jowy komentarz. 😉

O tym, że mój post jest c🤬jowy wiedziałem już w momencie odsyłania, ale liczyłem na Twoją po c🤬ju odpowiedź.

To chyba skutek jakiejś traumy po tym, jak się niektórzy przyp🤬olili do mnie, że moje normalne posty nie pasują do Sadola.
Ten portal, albo niektórzy jego użytkownicy potrafią przeryć i przeorać banie.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 7:22 2
@Bulbulator: Ten portal, albo niektórzy jego użytkownicy potrafią przeryć i przeorać banie.

Niedobrze, to oznacza że nie masz "zajebiście silnej psychiki" 🙂
Zgłoś
Bulbulator Wczoraj 7:25 1

@: Ten portal, albo niektórzy jego użytkownicy potrafią przeryć i przeorać banie.
Niedobrze, to oznacza że nie masz "zajebiście silnej psychiki" 🙂

Jeszcze trochę potrenuje i będą ze mnie ludzie!
Obiecuje!
Zgłoś
Garbaty77 Wczoraj 8:40
Na zdrowy rozum. Kto normalny zap🤬la po osiedlowej drodze. Przecież takie wybiegniecia zza samochodu dzieciaków na drodze osiedlowej to norma. I niech ci wszyscy oburzeni na rodziców dzieci prawilniacy przypomną sobie jak sami mieli 4-10 lat.
Zgłoś
OpenStreetMaps Wczoraj 10:09
Nawet psiarnia poziome nagrywanie filmów ogarnia Piwo!

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Marp90 Wczoraj 10:13
Nie mógł wycofać i poprawić?
Zgłoś
Md1 Wczoraj 10:50 1
jkllll485 napisał/a:

1. C🤬jowe parkowanie busa
2. Beztroska opieka nad kaszojadem
3. Jeżdżem szybko ale bezpiecznie

Tam jest 50 km/h wiem bo jestem z Jaworzna drugą sprawą 7 letni kaszojad powinien być jeszcze na smyczy wyprowadzany a pp trzecie to tą beemka więcej jak 50 nie jechał na bank.. wiec odal bym chłopu spokój a doj🤬 bym się do właścicieli kaszojada żego puszczają bez smyczy
Zgłoś
nadyb Wczoraj 17:11
Jazdazeslowianami napisał/a:

Szybciej po osiedlu jeździj. Takie rzeczy się tam dzieją i jedyna racjanalna opcja żeby uniknąć tragedii jest jazda z niską prędkością.

Tak wlasnie tak dokladnie. Najlepiej 10km/h jechac a ten to ze 140 mial...

Juz na oko widac, ze jedzie kolo 40km/h
Zgłoś
grotti Wczoraj 22:20
@Driver19cm:
Szukasz czy potrzebujesz 19cm przyjaciela? Tym nikiem i komentarzem?
- odpadam.

Wolę naszą kurierkę Kasię.
Zgłoś