" W Jaworznie doszło do groźnego zdarzenia drogowego z udziałem 7-letniego rowerzysty. Chłopiec, poruszając się bez opieki dorosłych, wjechał na jezdnię, nie ustępując pierwszeństwa nadjeżdżającemu BMW. Doszło do potrącenia, jednak dziecko na szczęście nie odniosło poważnych obrażeń – doznało ogólnych potłuczeń."
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:30
" W Jaworznie doszło do groźnego zdarzenia drogowego z udziałem 7-letniego rowerzysty. Chłopiec, poruszając się bez opieki dorosłych, wjechał na jezdnię, nie ustępując pierwszeństwa nadjeżdżającemu BMW. Doszło do potrącenia, jednak dziecko na szczęście nie odniosło poważnych obrażeń – doznało ogólnych potłuczeń."
No cóż... zaparkowany bus pomógł mu nie widzieć...
Nie winię busa ale u mnie jest podobnie i ... ja pamiętam i zwalniam, a grube 50% jedzie nie patrzy.
Miałem grzeczna rozmowę z panem od busa... Nie wiele wniosło - zycie.
Nie winię busa ale u mnie jest podobnie i ... ja pamiętam i zwalniam, a grube 50% jedzie nie patrzy.
grotti napisał/a:
No cóż... zaparkowany bus pomógł mu nie widzieć...
A po stosunku z panem z busa, poszliście na kawę, czy na kolejne analne pogaduszki ?
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Dziękuję za miłe słowa mistrzu😘 ale jestem złym kierowcą, jeszcze nigdy żadnego pedalarza nie trafiłem.🥺
Spokojnie, przyjdzie Twój dzień chwały i jakiegoś ubijesz.
Szybciej po osiedlu jeździj. Takie rzeczy się tam dzieją i jedyna racjanalna opcja żeby uniknąć tragedii jest jazda z niską prędkością.
Wielkie halo, że siedmiolatek bez opieki. Za moich czasów to było normalne
Bombelki to teraz prawdziwe hardcory. Ja tam w jego wieku jeszcze nie miałem odwagi wymuszać pierwszeństwa na samochodach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie