Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

" W Jaworznie doszło do groźnego zdarzenia drogowego z udziałem 7-letniego rowerzysty. Chłopiec, poruszając się bez opieki dorosłych, wjechał na jezdnię, nie ustępując pierwszeństwa nadjeżdżającemu BMW. Doszło do potrącenia, jednak dziecko na szczęście nie odniosło poważnych obrażeń – doznało ogólnych potłuczeń."
Zmieniono 2 razy Zgłoś
końqbent 2025-06-29, 15:12 14
Dobrze mu tak.
Zgłoś
grotti 2025-06-29, 15:43 10
No cóż... zaparkowany bus pomógł mu nie widzieć...
Nie winię busa ale u mnie jest podobnie i ... ja pamiętam i zwalniam, a grube 50% jedzie nie patrzy.
Miałem grzeczna rozmowę z panem od busa... Nie wiele wniosło - zycie.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-29, 16:09 3
Dobrze że przeżył, jako padalarza(dorosłego) czego go jeszcze mnóstwo c🤬jów w dupie.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-29, 17:03 14
Nie żebym był jakiś upierdliwy ale dwie kwestie :

- czy nie była to strefa z ograniczeniem do 20 km/h? Bo wiadomo że nie mam prędkościomierza w oczach, ale wydaje mi się że dość szybko jedzie to BMW...

- no i właśnie... BMW. Jedynym dobrym kierowcą tej marki jest @Bestia_z_cricolandu. 😉 Reszta bez komentarza.

A poza tym to kaszojad c🤬j j🤬y, w tym wieku może tylko po chodniku pod opieką dorosłego. Więc skoro dwa pedały odebrały mu rozum, to ma za swoje. Miłych wakacji w gipsie. 😉 A rodziców pozdrawiam. Wsadzić k🤬sa i się spuścić/rozłozyć nogi i przemęczyć 9 miesięcy to nie znaczy być rodzicem. 🤷🏻‍♂️
Zgłoś
Driver19cm 2025-06-29, 17:04 6
grotti napisał/a:

No cóż... zaparkowany bus pomógł mu nie widzieć...
Nie winię busa ale u mnie jest podobnie i ... ja pamiętam i zwalniam, a grube 50% jedzie nie patrzy.
Miałem grzeczna rozmowę z panem od busa... Nie wiele wniosło - zycie.

A po stosunku z panem z busa, poszliście na kawę, czy na kolejne analne pogaduszki ?

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-06-29, 17:17 5
Shaolin_Majster napisał/a:

Nie żebym był jakiś upierdliwy ale dwie kwestie :
- czy nie była to strefa z ograniczeniem do 20 km/h? Bo wiadomo że nie mam prędkościomierza w oczach, ale wydaje mi się że dość szybko jedzie to BMW...
- no i właśnie... BMW. Jedynym dobrym kierowcą tej marki jest @Bestia_z_cricolandu. 😉 Reszta bez komentarza.
A poza tym to kaszojad c🤬j j🤬y, w tym wieku może tylko po chodniku pod opieką dorosłego. Więc skoro dwa pedały odebrały mu rozum, to ma za swoje. Miłych wakacji w gipsie. 😉 A rodziców pozdrawiam. Wsadzić k🤬sa i się spuścić/rozłozyć nogi i przemęczyć 9 miesięcy to nie znaczy być rodzicem. 🤷🏻‍♂️

Dziękuję za miłe słowa mistrzu😘 ale jestem złym kierowcą, jeszcze nigdy żadnego pedalarza nie trafiłem.🥺
Zgłoś
cedrikk 2025-06-29, 19:04 2
Dużoy plus że jeszcze młody. Może teraz zacznie uwazac
Zgłoś
Jacek_paw 2025-06-29, 20:10 5
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Dziękuję za miłe słowa mistrzu😘 ale jestem złym kierowcą, jeszcze nigdy żadnego pedalarza nie trafiłem.🥺

Spokojnie, przyjdzie Twój dzień chwały i jakiegoś ubijesz.
Zgłoś
Jazdazeslowianami 2025-06-29, 20:14
Szybciej po osiedlu jeździj. Takie rzeczy się tam dzieją i jedyna racjanalna opcja żeby uniknąć tragedii jest jazda z niską prędkością.
Zgłoś
__Tux__ 2025-06-29, 20:26 1
Tydzień później rodzice będą pisać, że mają chorą córkę.
Zgłoś
smc 2025-06-29, 21:11 1
Dziecko bez kasku, kierowca beż muzgó.
Zgłoś
durabo2 2025-06-29, 22:15 1
Ahhh... Gdyby tylko osiedlową drogą dało się wolniej jeździć.
Zgłoś
Traba 2025-06-29, 22:30 1
Za wolno. Gdyby jechał szybciej przejechał by przed dzieckiem.
Zgłoś
Bienio89 Wczoraj 1:12 5
Wielkie halo, że siedmiolatek bez opieki. Za moich czasów to było normalne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie