👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podobny prezent zostawia obecne pokolenie następnym, tylko to się nazywa zawartość CO2 w powietrzu.

Tak .Dla naszych przodków murzyni też nie istnieli i tak mogło zostać
ufok napisał/a:
Ze 20tyś lat temu tylko murzyni istnieli — nasi przodkowie.Tak .Dla naszych przodków murzyni też nie istnieli i tak mogło zostać
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
Ze 20tyś lat temu tylko murzyni istnieli — nasi przodkowie.
niewygodna, ale prawda. xD
wojtekpwse napisał/a:
Sadystyczne i chamskie, pasuje na miętką część Sadola.Co to k🤬a tiktok jest? Wyp🤬alac z tym ścierwem.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
PsikutaBezS napisał/a:
Podobny prezent zostawia obecne pokolenie następnym, tylko to się nazywa zawartość CO2 w powietrzu.
a ty wiesz że o ni są od pisu właściciel TV Repubila sie wygadał że to są jego ludzie haha
majeńka napisał/a:
Ze 20tyś lat temu tylko murzyni istnieli — nasi przodkowie
Chyba Twoi. Moi przodkowie byli biali z Łodzi z Piotrowskiej
PsikutaBezS napisał/a:
może sobię poszukaj informacji jaki ślad węglowy zostawia twoje p🤬lenie tutaj i zacznij od siebie ograniczenie emisji pało ruda.Podobny prezent zostawia obecne pokolenie następnym, tylko to się nazywa zawartość CO2 w powietrzu.
majeńka napisał/a:
Ze 20tyś lat temu tylko murzyni istnieli — nasi przodkowie.
Co ty p🤬lisz. 20000 lat temu już istniał biały człowiek.
Murzyni to twoi przodkowie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie