nie k🤬a bo to bożek stworzył wszystko, mydlisz ludziom oczy, kłamca

nie wiem jak powstało to co nas otacza, ale stawiam piwko za dobry film i podkład

Gdyby cały Świat by się trzymał tej teorii- żyło by się nam o wiele lepiej, i bez żadnych kapucynów..
A co do filmiku, to dobry, piwko.
A co do filmiku, to dobry, piwko.
biorąc pod uwagę wyskalowanie czasowe to dzieje ludzkości to ostatnia sekunda filmu

Cytat:
nie k***a bo to bożek stworzył wszystko, mydlisz ludziom oczy, kłamca
Teraz wielki ateista, a w gimnazjum 5 z religii
no i bedziemy zap🤬lac do 67 lat tego chyba bóg nie chciał
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
teraz należało by dodać kontynuacje, do jakieś zagłady, w podobnej formie

xts napisał/a:
nie k🤬a bo to bożek stworzył wszystko, mydlisz ludziom oczy, kłamca
a według ciebie był sobie kiedyś wielki wybuch który rozp🤬olił wszystko wp🤬du po kosmosie i później pojawili się ludzie zwierzęta i rośliny nie wiadomo skąd... nie wiem czy wiesz ale gdybyśmy znajdowali się 5% bliżej Słońca spalilibyśmy się a 5% dalej od Słońca, wszystko by zamarzło , więc mi nie mów że stworzenie świata było przypadkowe,bo świat stworzył Bóg,czy tego chcesz czy nie
up
Chyba ktoś prosto z zadupia w Teksasie pisze.
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.
~G.C
Chyba ktoś prosto z zadupia w Teksasie pisze.
podpis użytkownika
Tell people there’s an invisible man in the sky whocreated the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.
~G.C
pawel997402 napisał/a:
a według ciebie był sobie kiedyś wielki wybuch który rozp🤬olił wszystko wp🤬du po kosmosie i później pojawili się ludzie zwierzęta i rośliny nie wiadomo skąd... nie wiem czy wiesz ale gdybyśmy znajdowali się 5% bliżej Słońca spalilibyśmy się a 5% dalej od Słońca, wszystko by zamarzło , więc mi nie mów że stworzenie świata było przypadkowe,bo świat stworzył Bóg,czy tego chcesz czy nie