👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

eh... przeważnie panie z dziekanatu to sucze, których dawno nikt nie wyr🤬ał ^^

Mój dziekanat jest wyjątkiem potwierdzającym regułę... Jest tam niezła sucz 23 lata

jak dla mnie jakiś student wrzucił to za szybę i zrobił zdjęcie... trochę przykre

Daciuch napisał/a:
jak dla mnie jakiś student wrzucił to za szybę i zrobił zdjęcie... trochę przykre
Przykre jest to co potrafią panie w dziekanacie.

akademia ekonomiczna każdą sprawę w dziekanacie bez problemowo załatwiałem, szybko i bez złośliwości
wyższa szkoła Edukacja również każdą sprawę załatwiłem bez większych problemów
zależy na kogo się trafi…
wyższa szkoła Edukacja również każdą sprawę załatwiłem bez większych problemów
zależy na kogo się trafi…
Daciuch napisał/a:
O lol

przychodzi baba ze studentem w dupie do lekarza lekarz ma to: pani pewnie z dziekanatu?
tak mi się skojarzyło
tak mi się skojarzyło

A to chyba zrobił jakiś student któremu się nudziło.. To na prawdę oficjalne oświadczenie dziekanatu?
blaskhyrk napisał/a:
A to chyba zrobił jakiś student któremu się nudziło.. To na prawdę oficjalne oświadczenie dziekanatu?
Może jeszcze minister Kudryckiej? Student, for sure.

justeen napisał/a:
eh... przeważnie panie z dziekanatu to sucze, których dawno nikt nie wyr🤬ał ^^
hyhy u mnie w dziekanacie nawet 1 facet jest

na pewny uniwerku (nie ważne którym, ale po opisie jeśli ktoś go zna to będzie wiedział o kogo chodzi) jest koleś w dziekanacie który jest na maxa spedalony (róż jego drugie imię) chodzi jak panienka a dupą kręci tak jak moje dziewczyny z grupy. Hitem zeszłego roku było jak zafarbował sobie włosy na kolor oberżyny - nawet nie wiedziałem że taki kolor już baby wymyśliły. O dziwo jednak był kompetenty i sprawy załatwiał szybko
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie