Na jednej ze stron trafiłem na takie oto foto
Pierwsza myśl jaka się nasuwa: Jaki kraj takie obchody.
Ale wydaje mi się że każdy świętuje na swój sposób, ja wywiesiłem flage za oknem i bedzie
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-03, 11:02
@mateusz1923
Następny? Giń!

(za giń nie ma karnych?)
konto usunięte
2013-05-03, 11:02
Wielcy patrioci- rozumiem i popieram działania mające na celu promocję naszych symboli narodowych, ale takie gówno to już zaszłość hamerykańska - "moja flaga jest największa na ulicy, ja kocham Polskę najmocniej!" wg mnie lekka żenua...
flagi w chicago - rodacy, patrioci
flagi w Polsce - faszyści i ksenofobowie
konto usunięte
2013-05-03, 11:14
@up
Ludzie muszą się nauczyć szacunku do flagi a to potrwa bo żeby szanować symbole państwowe najpierw ludzie muszą zacząć szanować państwo. Jak dla mnie każda manifestacja, procesja, delegacja nawet wycieczka szkolna mogłaby się poruszać pod biało-czerwoną flagą żeby ludzie wbili sobie mechanicznie do głowy, że wszyscy jesteśmy obywatelami państwa polskiego. Taki przekaz "podprogowy".
edit:
Ten tandetny patriotyzm doprowadził do tego, że 50 krajów zjednoczonych pod flagą z gwiazdkami i paskami dyktuje reszcie świata co ma robić. Jeszcze.
konto usunięte
2013-05-03, 11:43
konto usunięte
2013-05-03, 12:33
bo USA zawsze omijają te szarańcze romantyzmu, komunizmu, faszyzmu i innego gówna
konto usunięte
2013-05-03, 12:42
zonk
2013-05-03, 12:47
konto usunięte
2013-05-03, 13:14
konto usunięte
2013-05-03, 13:17
@up
Po obu stronach same cepy.
Od razu mi się skojarzyła kultowa scena z kultowego filmu "Dzień Świra".