Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:20
Dzień flagi PL vs.USA
qyk • 2013-05-03, 7:03
Na jednej ze stron trafiłem na takie oto foto

Pierwsza myśl jaka się nasuwa: Jaki kraj takie obchody.
Ale wydaje mi się że każdy świętuje na swój sposób, ja wywiesiłem flage za oknem i bedzie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-03, 13:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 14:06
No to teraz taka mała informacja dla wszystkich gadających o pedalozie itp. Otóż tak akcja z tymi różowymi balonikami została zorganizowana przez Program Trzeci Polskiego Radia ("Trójka"), akcja nazywa się"Orzeł może" i służy promowaniu patriotyzmu i polskości, właśnie przy okazji Święta Flagi. Tak więc zanim zaczniecie się wypowiadać w kwestii "pedalstwa" albo "bezczeszczenia symboli narodowych" sprawdźcie najpierw do czego się dopierdzielacie, bo wychodzicie na bandę ograniczonych mentalnych gimbusów
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 14:24
Nie ma co porównywać polski do usa... Tam mają dużo większe fundusze, więc mogą sobie pozwolić na dużo większą imprezę. Tam sprzątaczka ma 7000 na rękę, a u nas wicedyrektor średniej wielkości firmy zarabia 5000
Zgłoś
dodii 2013-05-03, 14:38
Charmeur napisał/a:

No to teraz taka mała informacja dla wszystkich gadających o pedalozie itp. Otóż tak akcja z tymi różowymi balonikami została zorganizowana przez Program Trzeci Polskiego Radia ("Trójka"), akcja nazywa się"Orzeł może" i służy promowaniu patriotyzmu i polskości, właśnie przy okazji Święta Flagi. Tak więc zanim zaczniecie się wypowiadać w kwestii "pedalstwa" albo "bezczeszczenia symboli narodowych" sprawdźcie najpierw do czego się dopierdzielacie, bo wychodzicie na bandę ograniczonych mentalnych gimbusów

Zanim zaczniesz krytykować nas, zacznij może od siebie, a dokładnie od analizy tego co dajesz jako argument. Radio trójka owszem zrobiło taką akcję, ale zauważ, że cały pochód był w kolorze różowym bo tak chciała trójka, były reklamy a przede wszystkim KOLOR stacji radiowej, żeby się wszystkim kojarzył co nie? Trójka, jedynka dwójka bez znaczenia, "Polskie Radio" zostało wykupione, i przemiany od środka widać jak na dłoni od dobrych paru lat. Promowanie patriotyzmu to kolory biało-czerwone. Promowanie i reklama radio to kolory różowe.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 14:44
@Chlebson
Takiego debilizmu to ja dawno nie słyszałem.
7000 tysięcy na rękę? Jak widzę takiego kretyna jak Ty to mi szczena opada.
Zarobi więcej, to prawda (niż sprzątaczka w Polsce) ale dla kogoś tak ograniczonego jak Ty Hameryka się wydaje milion razy bardziej rozwinięta niż reszta świata.
Prawdą jest, że żyje tam się o niebo lepiej ale nie przesadzajmy...kambodża umysłowa u takich osób jak Chlebson
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 14:54
Notarianin napisał/a:

@Chlebson
Takiego debilizmu to ja dawno nie słyszałem.
7000 tysięcy na rękę? Jak widzę takiego kretyna jak Ty to mi szczena opada.
Zarobi więcej, to prawda (niż sprzątaczka w Polsce) ale dla kogoś tak ograniczonego jak Ty Hameryka się wydaje milion razy bardziej rozwinięta niż reszta świata.
Prawdą jest, że żyje tam się o niebo lepiej ale nie przesadzajmy...kambodża umysłowa u takich osób jak Chlebson

Drogi profesorze nauk o wszechświecie, który tkwi ciągle w gimnazjum, bądź złapał Boga za nogi i dostał się do zawodówki Informacje o zarobkach można znaleźć tutaj: praca.wp.pl/title,Zarobki-w-najpopularniejszych-zawodach-w-USA,wid,154...

Dozorca/sprzątacz (2 mln) – 2070 USD (6,7 tys. zł)

Więc jak chcesz kogoś obrażać i przy okazji zabłysnąć wiedzą to na początku sprawdź jakieś źródła

Wiem, że twoja mała główka myśli, że już wszystko wie... niestety takie przekonanie jest najczęściej cechą ludzi głupich, którzy potrafią krytykować nie opierając się na żadnych argumentach....

takie gadki możesz przeprowadzać u siebie w gimnazjum z tobie podobnymi pseudoprofesorami

P.S. - Debile DO SZKOŁY a nie wypisujecie pierdoły...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 15:09
Chlebson napisał/a:

Drogi profesorze nauk o wszechświecie, który tkwi ciągle w gimnazjum, bądź złapał Boga za nogi i dostał się do zawodówki Informacje o zarobkach można znaleźć tutaj: praca.wp.pl/title,Zarobki-w-najpopularniejszych-zawodach-w-USA,wid,154...

Dozorca/sprzątacz (2 mln) – 2070 USD (6,7 tys. zł)

Więc jak chcesz kogoś obrażać i przy okazji zabłysnąć wiedzą to na początku sprawdź jakieś źródła

Wiem, że twoja mała główka myśli, że już wszystko wie... niestety takie przekonanie jest najczęściej cechą ludzi głupich, którzy potrafią krytykować nie opierając się na żadnych argumentach....

takie gadki możesz przeprowadzać u siebie w gimnazjum z tobie podobnymi pseudoprofesorami

P.S. - Debile DO SZKOŁY a nie wypisujecie pierdoły...

Nie przelicza się dokładnie na złotówki, bo oni tam wydają w dolarach, nie w PLN'ach, a druga sprawa, że większość polaków, którzy tam siedzą są na czarno, więc zarabiają mniej.
Wiem, to z doświadczenia, brat jest tam legalnie, akurat jest trochę wyżej postawiony, co nie zmienia faktu, że byłem, widziałem i mogę mówić.
Mimo, to jeżeli to są prawdziwe statystyki dla osób legalnie pracujących, to przyznaję się do błędu
Zgłoś
suomalainen 2013-05-03, 15:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-03, 15:26
Zgłoś
gnoj 2013-05-03, 16:05

"Wielu zakopujących uznało, że treść znaleziska to informacja nieprawdziwa"

"Autor tego czegos celowo wprowadzil takie zamieszanie.A gornym zdjeciu wcale nie jest Chicago i zaden dzien flagi.Jest to parada Pulawskiego w Nowym Jorku,ktora ma miejsce w pazdzierniu."

Czasem warto sprawdzić zanim się coś wrzuci...
Zgłoś
rusofil 2013-05-04, 16:10
E tam, mnie najbardziej śmieszą ci jednodniowi wielcy patrioci, którzy wywieszają flagi po to, by je zaraz schować. Genialne.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem