Jeżeli to w USA, to już bym sobie przeliczał, czy odszkodowanie starczy na nowa bryczkę, czy nowy dom.
Ta kosiarka to była regularna bomba i facet ma na to film. Szanse producenta są raczej c🤬jowe.
[ Dodano 2025-06-13, 14:04 ]
Nie wygląda na taka na baterie, tylko spalinową.
Ta kosiarka to była regularna bomba i facet ma na to film. Szanse producenta są raczej c🤬jowe.
[ Dodano 2025-06-13, 14:04 ]
rokmix napisał/a:
Pewnie na baterie. Eko k🤬a.
Bulbulator napisał/a:
Jeżeli to w USA, to już bym sobie przeliczał, czy odszkodowanie starczy na nowa bryczkę, czy nowy dom.
Na baterie i c🤬j 😜
rokmix napisał/a:
Na baterie i c🤬j 😜
C🤬j to on pewnie tą kosiarką w trawniku znalazł. Murzyńska, sztywna kutanga i kosiarkę c🤬j strzelił!!
Zajebisty pomysł, rodem z naszego polskiego podwórka, koszenie trawy w klapkach... 😂
A już mistrzem swiata był gostek którego widzialem na wlasne oczy, kosił w rękawicach spawalniczych, bez koszulki, w krótkich spodenkach i japonkach na stopach! 💪🏻😂😂😂
A już mistrzem swiata był gostek którego widzialem na wlasne oczy, kosił w rękawicach spawalniczych, bez koszulki, w krótkich spodenkach i japonkach na stopach! 💪🏻😂😂😂
Przy takie trawce korbę wyj🤬o? Mi pękną korbowód, ale koszona była trawa 30 centymetrów. Kupiłem na Alledrogo nowy za 70 złotych , poskładałem i chodzi ładnie.
Shaolin_Majster napisał/a:
Zajebisty pomysł, rodem z naszego polskiego podwórka, koszenie trawy w klapkach... 😂
Jak masz założony kosz to możesz nawet na bosaka i na golasa kisić, to żadna skomplikowana czynność
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
ritu4l napisał/a:
Jak masz założony kosz to możesz nawet na bosaka i na golasa kisić, to żadna skomplikowana czynność
No to mam gorąca prośbę - nagrywaj jak kosisz na bosaka, jest potencjał na filmik na Sadola! 😁
A tak na serio, to nie polecam. Kosz nie ochroni Cię przed przedmiotami wyrzucanymi przez ostrze, nawet pomimo osłon, to raz, a dwa to sam nóż, ostrze, zwał jak zwał, też może pęknąć wskutek uszkodzeń mechanicznych i zmęczenia materiału. 🙂
Nie wspominając o gównach kota sąsiadki, no chyba że lubisz gówniany oprysk stóp i podudzi...🙂
I wiem co mówię, koszę od 30 lat. I zawsze w gumowcach, najlepiej z noskiem. 😉
Ale zrobisz jak zechcesz.
Pozdrawiam. 🙏🏻 Shaolin.🙅🏻