👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matosh napisał/a:
Jutro (tj. 18.05) pedały maszerują w Krakowie. Główną atrakcją wg ich organizatora mają być.. lody. Ale na szczęście jest kontra, która powinna skutecznie zagłuszyć polityczną, dewiancką poprawność
.
GDzie ta kontra? szukam informacji, chętnie bym poszedł!

a kiedy jest dzień walki z homoseksualizmem?????????????????????
wujek google nie wie,może nie ma takowego.. ;C to była by dobree, zwolenników myślę,że by zebrał
wujek google nie wie,może nie ma takowego.. ;C to była by dobree, zwolenników myślę,że by zebrał

Gruzini to spoko naród stwierdzam
news.money.pl/artykul/gruzja;tysiace;demonstrantow;udaremnily;wiec;hom...

news.money.pl/artykul/gruzja;tysiace;demonstrantow;udaremnily;wiec;hom...

Może ktoś podrzucić link na kanał na yt do tego gościa? Chciałbym subnąć go, bo ciekawie mówi.

SZAJBAAA napisał/a:
Od jakiegoś czasu panuje głupia moda na bycie ateistą i na hejtowanie kościoła.
Argumenty sa oczywiste. Teraz prawie kazdy ma dostep do internetu/informacji przez co ludzie zaczynaja myslec samodzielnie. Dla mnie ateizm i katolicyzm to glupota dla naiwniakow, ale to juz tak na marginesie ;]

Zaczną sie geje ujawniać w szkołach to dresy juz ich przestawią w szatni

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie