👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chyba napisze coś, czego jeszcze nikt na tym forum nie napisał, a więc:
Po co ludzie wychodzą na ulice i walczą z homofobią?
Odp. Bo są DYSKRYMINOWANI
Życzę wszystkim hejterom, żeby urodziło im się dziecko orientacji homoseksualnej i aby w szkole było prześladowane, a po nocach wypłakiwało się w poduszkę, bo boi się powiedzieć o swojej orientacji nawet własnemu ojcu.
Dziękuję, dobranoc
Po co ludzie wychodzą na ulice i walczą z homofobią?
Odp. Bo są DYSKRYMINOWANI
Życzę wszystkim hejterom, żeby urodziło im się dziecko orientacji homoseksualnej i aby w szkole było prześladowane, a po nocach wypłakiwało się w poduszkę, bo boi się powiedzieć o swojej orientacji nawet własnemu ojcu.
Dziękuję, dobranoc

@Tea_Time. Myślę,że Twój przedmówca ma częściowo rację w tym,że jestes już mocno zindoktrynowany. Swoją drogą problem nie lezy w nietolerancji. Znam nawet kilku "normalnych" gejów i nawet ich lubię. Rzecz w tym,że z nimi nie rozmawiamy o tym co wyprawiają w łóżkach, nie próbują nas wcale przekonywać do swojej racji, a my nie przekonujemy ich do swojej. Na tym polega odwieczne prawo do wolności nad dysponowaniem zarówno własnym życiem jak i rzyciem. To się nazywa kulturalne podejście. Co robi ta cała europaradka? Oni tylko podsycają ogień w piecu nienawiści. Takie działania mają skutecznie podzielić społeczeństwo na dwa obozy. Tych, którzy pójdą za ich propagandą jak Hitlerjugend niegdyś i tych, którzy jeszcze mają własny rozum będą dusić, aż ostatkiem sił opowiedzą się za nimi.

Czyli promocja homoseksualizmu! W katolskim kraju, jakim jest Polska bym się tego nie spodziewał. Z jednej strony becikowe, co daje masę szmalu na pępkową wódę, z drugiej strony promocja pedalstwa w szkołach. Hipokryzja na poziomie pro.

haha jakim trzeba być młotem żeby w tym kraju twierdzić że Hitler zrobił cokolwiek dobrego jeszcze jakby tego było mało Ci sami ludzie nazywają się patriotami...
Po drugie przestańcie się podniecać tym kolesiem z filmiku bo sam jest homo tylko ma z tym problem
Czekam na falę hejtu bo niczego się po was innego nie spodziewam
od jakiegoś czasu widzę że na sadistiku zagościły łyse pały z NOP'u i zamiast portalu rozrywkowego mamy faszystowską indoktrynacje i obrażanie się wzajemnie.
Otóż moi drodzy muszę was zmartwić ... na wasz ból dupy hejtowanie w necie nie pomoże
proponuje zatem abyście zajęli się własnymi problemami psychicznymi udając się do specjalistów. Czytając wasze komentarze zapewniam was że macie ich więcej niż przeciętny homoś .
Po drugie przestańcie się podniecać tym kolesiem z filmiku bo sam jest homo tylko ma z tym problem
Czekam na falę hejtu bo niczego się po was innego nie spodziewam
od jakiegoś czasu widzę że na sadistiku zagościły łyse pały z NOP'u i zamiast portalu rozrywkowego mamy faszystowską indoktrynacje i obrażanie się wzajemnie.
Otóż moi drodzy muszę was zmartwić ... na wasz ból dupy hejtowanie w necie nie pomoże

Za Chmiela zawsze piwo!
Polecam jego filmy z desantu, kto nie widział jeszcze (było kiedyś na sadolu).
Polecam jego filmy z desantu, kto nie widział jeszcze (było kiedyś na sadolu).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie