Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziewczyna po operacji
Konto usunięte • 2013-01-14, 18:05
Nie ma to jak sadystyczny żart sytuacyjny

Nawet wam przetłumaczę, a jak się ktoś chce przysrać do tłumaczenia to od razu zapraszam do kolejnego tematu.

Ponieważ [cenzura] jest w domu i ma się dobrze, podzielę się kolejnym powodem dla którego spędzę całą wieczność w piekle . Po operacji i odzyskaniu sił, zaczęła się wybudzać w pokoju. Była przykryta kocem aż do szyi, a jej oczy ledwo się otwierały i zobaczyła mnie, stojącego nad nią i pieszczącego jej policzek. Powiedziałem, "kochanie, coś poszło nie tak i musieli usunąć ci całe ciało. Teraz jesteś tylko głową"
Załkała lekko "Nieeee" i poszła dalej spać"

Przepraszam kochanie, kocham cie ale takie szanse nie zdążają się często, musiałem

Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-14, 18:08 1
Co to za sadol który tłumaczy innym jakiś tekst, który na dodatke jest na poziomie podstawowym?
Zgłoś
bujaszaka 2013-01-14, 18:22 60
@up

Hmm, bo może nie jest cebulakiem jak Ty i nie musi się 'wywyższać', że on rozumie, a ktoś inny nie? Z resztą napisał już co możesz zrobić jak masz jakiś problem. Co za poj🤬i ludzie są na tym portalu to głowa mała...
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2013-01-14, 18:56
Crowell napisał/a:

a jak się ktoś chce przysrać do tłumaczenia

oczywiście że tak
Dobrze to przetłumaczyć ty ale nie czytać się da

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-14, 19:15
Hahaha nie no parodia, naprawdę mnie to rozbawiło. Dzięki za tłumaczenie, profesjonalnie czy nie, wiadomo o co chodzi. Pozdro
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-14, 19:54
@worms249 Bez tłumaczenia zajarzyłem, że chodzi o jakąś aborcje i komentarz do tego, dopiero gdy przeczytałem tłumaczenie to zajarzyłem ocb. PS: JESTEŚ MISTRZEM ZA TŁUMACZENIE!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-14, 22:26
ta i jeszcze wstal i wszscy byli mu brrawo jasne
Zgłoś
Wąski 2013-01-14, 22:32 1
@matiget
hahah... nie.

podpis użytkownika

"Mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cię zbawić"
Zgłoś
Hooch 2013-01-14, 22:33 6
I to jest prawdziwy czarny humor. A nie naśmiewanie się i rasistowskie uwagi kierowane do ludzi o innym kolorze skóry, języku czy narodowości niż my. Wielkie piwo za to.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-14, 22:36 2
Dam Ci piwo nie za wrzute, a za to, że są w Tobie ludzie odruchy i rozumiesz, że nie wszyscy znają angielski
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-14, 22:43
Hehehehe. I to się nazywa poczucie humoru.
Zgłoś
BMWswap 2013-01-14, 23:22
to jest jedna ze scen filmu "Ogłaszam was chuckiem i larrym". swoją droga polecam, bo można się pośmiać
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-14, 23:34
BMWswap napisał/a:

to jest jedna ze scen filmu "Ogłaszam was chuckiem i larrym". swoją droga polecam, bo można się pośmiać

Znam film ale nie pamiętam tego.. w takim razie przepraszam, sądziłem że to autentyczna historia, chociaż nadal mnie bawi

Ps. Widzę, że tłumaczenie zostało przyjęte ciepło Mam świetny (wrzucony już na sadola po ang) filmik i może się wezmę w takim razie za jego przetłumaczenie

Zgłoś