Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Takich to nawet nie leczyc.

Smialo mozna przewinac do 2:08 gdzie zaczyna sie akcja (z poczatku dziewczyna pokazuje jak mu usuwa konto)

"Jaki ten swiat nie sprawiedliwy, komputer sie zawiesza a monitorowi sie obrywa."
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-06-13, 15:58 1
ale powiedzcie mi co za kretyn dopuszcza, żeby osobnik nieświadomy i bezmyślny (kobieta) znał jego hasło do gry? Sam sobie zawinił lekkomyślnością ;p
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-13, 16:00 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2010-06-13, 16:55
beren napisał/a:

ale powiedzcie mi co za kretyn dopuszcza, żeby osobnik nieświadomy i bezmyślny (kobieta) znał jego hasło do gry? Sam sobie zawinił lekkomyślnością ;p

Weź pod uwagę, że mógł to być inteligentny osobnik płci żeńskiej. Mogła zainstalować keyloggera na jego kompie a potem dokładnie przejrzeć znaki wstukane przez niego na klawiaturze. Ale znając życie pewnie koleś miał to zapisane w jakimś pliku
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-13, 16:55 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Harry90 2010-06-13, 18:22 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-13, 20:22 1
Kij mu w odbyt... to tylko gra zagra se od nowa HuaHuaHua
Zgłoś
Nourgab 2010-06-13, 20:25
Pięknie się odbił od monitora na koniec
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-13, 20:27 7
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-13, 20:29 3
Tą całą kasę, którą mógłby rzekomo dostać sprzedając konto (choć pewnie nie dostałby nawet tyle, żeby mógł sobie za nią sprawić drugi monitor), mógł równie dobrze zamiast siedzieć przed WoWem zarobić w jakiś konkretny sposób, więc niech tu niektórzy nie pieprzą o stratach. Przynajmniej nie wyrosłaby z niego ameba, która bije monitory.
Dziewczynie powinno się jeszcze dziękować za to, że próbuje pomóc się gościowi ogarnąć. No ale no-life'y wolą powyzywać od 'szmat', bo prawdopodobnie w domu inaczej na kobietę nie nauczono ich mówić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-13, 21:06 3
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-13, 21:49 1
Zgłoś
ErwiN 2010-06-13, 23:05 1
To nie jest wcale śmieszne ani mądre.. Zrobienie jednej postaci w world of warcraft na orginalnym serwerze to kupa czasu i pieniedzy.. Wiem bo sam gralem ale już nie gram bo mnie nie stac za bardzo i nie mam czasu na granie.. Wbicie 80 lvlu jedna postacia to jakies 2-3 miesiace + dozbieranie przedmiotow to jakies kolejne 10-12 miesiecy czasami nawet latami ludzie zbieraja przedmioty ktore sa trudne do zdobyca i szansa na to że wypadnie jest 0,01% więc sie nie dziwcie ze sie wkur***.. Wiecie ile poswiecił czasu na gre i pieniedzy? Kiedyś kupienie gry world of warcraft to było 100zł gra kolejne 100zł jak nie wiecej dodatek i kolejny dodatek to kolejne 100-150zl + jakies 50-60 zł miesiecznie.. Jeżeli posiadał jakies przedmioty ktore kupił za grube pieniadze od blizzarda to naprawde wiele stracil.. 2 postacie w world of warcraft na 80 lvlu z dobrymi przedmiotami to jakies tysaic do 2 tysiecy złotych a co dopiero jak sie ma jakis tytuł "The Exalted" Lub cos innego.. Mogł wziać za to konto cos okolo 6-7 tysiecy.. sa bogate dzieci ktorym nie chce sie grac od poczatku to kupuja im rodzice na urodzinki konto za kilka tysiecy euro bądz zotych i taka jest prawda.. Wiele osob wie ile trzeba czasu i cierpliwosci zeby zdobyć coś w tej grze..
Zgłoś
r4dzik 2010-06-13, 23:18
beren napisał/a:

mial autologowanie ;P
Zgłoś
ErwiN 2010-06-13, 23:21 1
w sumie to jeżeli zna się dobrze angielski i jest się inteligentym to wszystko da radę przywrócić wystarczy nazwa konta/hasło badz nawet kod z ostatniego pre-paida.. Blizzard nie bierze tylko pieniedzy za sama gre ale za przyjemnosc z grania i przewiduje takie okoliczności.. Ma wszędzie swoje logi i kazda postac gdzies jest zapisana w logach blizzarda
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-13, 23:48
Cytat:

mial autologowanie ;P

do usunięcia postaci też miał auto logowanie ??
Moim zdaniem dziewczyna bardzo dobrze zrobiła kasują mu postacie. A wszyscy którzy ja wyzywają to są nazwijmy to ładnie dzieci internetu to że wy spędzacie tak jak on 5 - 6 godzin dziennie to nie znaczy że możecie ją wyzywać, no moment postawicie się w jej sytuacji. Z takim człowiekiem (tym co siedzi za dużo przy kompie) się nie da rozmawiać jest zawsze wnerwiony. Powiedzcie czy na jej miejscu nie skasowali byście takiemu idiocie postaci (zaraz wszyscy powiedzą że próbowali by z nim rozmawiać) może próbowała z nim o tym porozmawiać ale to nie skutkowało co ?? (hmm nie pamiętam co dalej miało być może ktoś mądry za mnie dokończy a jak sobie przypomnę to dopisz)...

Ktoś tu napisał że to konto niby warte 8 tyś zł NIE ZNAJDZIE SIĘ IDIOTA KTÓRY TYLE WYDA NA GŁUPIĄ WIRTUALNĄ GRĘ.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem