Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Takich to nawet nie leczyc.

Smialo mozna przewinac do 2:08 gdzie zaczyna sie akcja (z poczatku dziewczyna pokazuje jak mu usuwa konto)

"Jaki ten swiat nie sprawiedliwy, komputer sie zawiesza a monitorowi sie obrywa."
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hunter562 2010-06-14, 0:28
Cytat:

do usunięcia postaci też miał auto logowanie ??

Do usunięcia postaci starczy wpisać DELETE

Cytat:

Ktoś tu napisał że to konto niby warte 8 tyś zł NIE ZNAJDZIE SIĘ IDIOTA KTÓRY TYLE WYDA NA GŁUPIĄ WIRTUALNĄ GRĘ.

Nie raz na aukcjach widziałem konta idące za takie ceny.

Ja gram w WoW-a i nawet grając okazyjnie z 1 -2 h dziennie można wbić te kilka 80 lvl, ale to jest kwestia lat. Może wcale gostek nie był no-live tylko się wkurzył bo ktoś usuną mu postacie nad którymi spędził dużo czasu.

A tak w ogóle to mail do Blizza i postacie zwrócone
Zgłoś
Mourning Birth 2010-06-14, 0:52 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mooop12 2010-06-14, 1:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DeMonica 2010-06-14, 2:01 3
Cytat:

Ja bym ją/jej...

Bajkopisarzy to tutaj mamy zatrzęsienie.
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-14, 2:26 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-14, 9:01 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-14, 9:18
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-14, 13:34 1
Fake gracze Wowa nie mają dziewczyn.
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-14, 15:28
Genialne pomysły, nabijanie na pal za usunięcie postaci w marnej zresztą gierce...
Ktoś tutaj się też okrutnie bulwersował pisząc na końcu "Pozdrowienia dla ludzi ze zdrowym podejściem do internetu". Tępak z filmiku na pewno takiego nie ma (zabił monitor, bo zamiast już grać, będzie musiał czekać aż Blizzard przywróci mu postaci), a spędzanie wolnego czasu na grach też ma swoje granice - gdyby grubo nie przesadzał, to do całej sytuacji na pewno by nie doszło.
Ze względu na parę tutaj wypowiadających się osób liczę na wiarygodność Majów. Szczególnie przez tych wszystkich tutejszych bajkopisarzy, których zapewniam, że tak naprawdę jedyne co by w takiej sytuacji zrobili to stolca na matrycę.
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-15, 0:09 1
@Skate129
Cytat:

Ktoś tu napisał że to konto niby warte 8 tyś zł NIE ZNAJDZIE SIĘ IDIOTA KTÓRY TYLE WYDA NA GŁUPIĄ WIRTUALNĄ GRĘ.

a co powiesz na goscia ktory na "glupia wirtualna gre" wydal 100 000 $ ?
źródło: pl.wikipedia.org/wiki/Entropia_Universe /a jak ktos placze ze wiki niewiarygodne to : lmgtfy.com/?q=entropia+universe+neverdie /
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-15, 0:25
xopher napisał/a:

a co powiesz na goscia ktory na "glupia wirtualna gre" wydal 100 000 $ ?

sadol.pl/prawidzwy-spec-od-transformers-vt38472,90.htm252794
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-15, 12:12
myślałem, że tylko ja tak robie
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-15, 19:47 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-06-15, 21:43
T.I.N.G., umiejętności w pisaniu bajek za dużych nie mam, bo na bajkach się nie wychowywałem. Nie mam telewizora, rodzice mi nie czytali i nie straszyli mnie Buką tylko ujemną deltą.
Co do Majów to wierzę w swoją zajebistość i jestem pewien, że uda mi się przetrwać.
Następnym razem przed napisaniem posta prosiłbym Cię o sprawdzanie pisowni i tego czy na pewno Twój cel (zanim zaczniesz go prowokować) napisał coś co było w jakikolwiek sposób skierowane w Twoją stronę.

Nawet jeśli dziewczyna popełniła błąd, na pewno nie będę stał po stronie gościa, który pod wpływem emocji zachowuje się w ten sposób. Wszystko ma swoje granice...
Zgłoś
maclaw 2010-06-15, 22:40
szkoda że tacy kretyni wyrabiają opinię o normalnych graczach (nie, nie 5-6h dziennie:P)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem