Zazdrość złamasa zżera i coś sobie uroił.
A kim on k🤬a jest, że mu się dziewczyny skarżą? Ormowiec jakiś, społecznik p🤬lony, strażnik cnót niewieścich na patrolu?
Jak będą cię w dupe r🤬ali kałoskórni to też się proskarżysz i to pewnie na policji pedale.
Jak będą cię w dupe r🤬ali kałoskórni to też się proskarżysz i to pewnie na policji pedale.
Wydaje mi się że on to akurat się nie poskarży, wręcz przeciwnie

A kim on k🤬a jest, że mu się dziewczyny skarżą? Ormowiec jakiś, społecznik p🤬lony, strażnik cnót niewieścich na patrolu?
Nie tobą, kaołniu.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tu powinna być scena: każdy chciał kopnąć
Spokojnie, zostanie i dla ciebie jakaś czarna pała do obskoczenia. Zrób podchlapkę bo Mokebe może cię polubić.
Od biedy wyszlifujesz jakiś banderowskie berło, ostatnio się przekwalifikowujesz jak widzę

Spokojnie, zostanie i dla ciebie jakaś czarna pała do obskoczenia. Zrób podchlapkę bo Mokebe może cię polubić.
Od biedy wyszlifujesz jakiś banderowskie berło, ostatnio się przekwalifikowujesz jak widzę
Daj chłopcu spokój,tata mu dopiero komputer kupił

No ja wiem ze prawda boli, polki nie bez przyczyny maja taka a nie inna opinie za granica
Chyba twoja xd
Donald zmienił taktykę bo wybory nie długo, tak frajerzy głosujcie na niego
Donald wyzwolił nas od pisowskiej zarazy. Chwała mu.
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.