📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
Trochę za mało wykrzykników w tym filmie (emocje jak na forum gazety). Poza tym jak na wieśniaka z BMW to niezłe ma to Audi.
wydrunio napisał/a:
Taka moda na sadolu się zrobiła
no z tego co ja wiem to nie moda tylko gołe fakty od ładnych kilku lat...
Na codzien 300++ KM i zgadzam sie z poprzednikami - golfik zajebiscie przelecial a temu drugiemu to chyba sie cos pomylilo... Masakra, rozne akcje sie robilo ale takiej porazajacej glupoty dawno nie bylo
nasz kraj, taki piekny
Czasami mam tak ze zlapie zamule i jade oszczednie, ale czasami naprawde mi sie spieszy do domu i omijam to zlewej to z prawej jak ten golfik. Nie kazdy ma wp🤬du czasu zeby z roboty 5h do domu jechac bo jakis palant lewym jedzie i skreca za 20km. Golfik jechal normalnie, sprawnie omijajac przeszkody na drodze. Ale ta audica to przeginka, no chyba ze ja mafia goni albo co gorsza TUSKzomo to ma usprawiedliwienie : D
Ten w Golfie to luzik. Samemu nie raz się szybciej pomyka, ale kierowca z Audi kompletny idiota. Zabrać auto i nigdy w życiu prawka nie wydać !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie