Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ranger 2012-12-29, 18:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
!Timon 2012-12-29, 19:45
Większość osób które się tutaj wypowiada to nie ateiści tylko antyteiści.
Każdy normalny ateista nie widzi potrzeby takiego wojowania z kościołem bo kwestia rozdzielenia wiary od państwa nie ma wiele wspólnego z ilością wiernych podawanych przez statystyki.
Zgłoś
Massdeath 2012-12-29, 20:29
Koniec Świata napisał/a:

@up

Dobrze już dobrze, cygański znajduchu.

YaY prawdziwy "polski" ateista w natarciu
Zgłoś
rusofil 2012-12-29, 21:36
Zgłoś
Ranger 2012-12-29, 22:21
Zgłoś
wst91 2012-12-29, 23:51
"Jetem ateistą ale tak na prawdę nie jestem, bo mama mnie zbije pasem, za wypisanie się z Kosciola, a babci będzie przykro."

Póki takie argumenty będę słyszał to ateizm jest dla mnie dziecinadą.

rusofil napisał/a:

Jakbym była takim idiotą jak ty, wstydziłabym się pisać cokolwiek. No ale cóż, im mniejszy intelekt, tym więcej do powiedzenia, szkoda że bzdur. Nie ośmieszaj się, człowieku, wracaj do książek, może czytanie po kilku latach rozwiąże problem twojego żałośnie niskiego intelektu.

Powiedz mi to w twarz to ci oddam. Takie obrażanie przez monitor na prawdę jest bez sensu chłopczyku
Zgłoś
rusofil 2012-12-30, 4:52
wst91 napisał/a:

"Jetem ateistą ale tak na prawdę nie jestem, bo mama mnie zbije pasem, za wypisanie się z Kosciola, a babci będzie przykro."

Póki takie argumenty będę słyszał to ateizm jest dla mnie dziecinadą.

Powiedz mi to w twarz to ci oddam. Takie obrażanie przez monitor na prawdę jest bez sensu chłopczyku

Powiedziałabym, gdybym wiedziała, że nie jesteś prymitywem i nie lejesz ludzi po mordach za powiedzenie czegoś inteligentnego (a czego nie rozumiesz). Ale po co, skoro zapewne jesteś prymitywem silniejszym ode mnie? Łatwo spróbować przekonać kogoś do swoich dennych poglądów siłą (a jeśli już coś takiego przychodzi ci do czerepa, to znaczy, że brak ci logicznych argumentów).
PS. Nie jestem chłopczykiem.
Zgłoś
wst91 2012-12-30, 12:58
rusofil napisał/a:

Powiedziałabym, gdybym wiedziała, że nie jesteś prymitywem i nie lejesz ludzi po mordach za powiedzenie czegoś inteligentnego (a czego nie rozumiesz). Ale po co, skoro zapewne jesteś prymitywem silniejszym ode mnie? Łatwo spróbować przekonać kogoś do swoich dennych poglądów siłą (a jeśli już coś takiego przychodzi ci do czerepa, to znaczy, że brak ci logicznych argumentów).
PS. Nie jestem chłopczykiem.

Zauważ, że to ty mnie obrazasz w swoich dwóch poprzednich postach i to ty nie masz nic do zaoferowania po za oczernianiem innych. Brak ci argumentów. Myślę, że do prymitywa wiele tobie nie brakuje.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 13:28
Zgłoś
Ranger 2012-12-30, 16:42 1
Zgłoś
wst91 2012-12-30, 17:28
Ateizm to obłuda. Jeżeli kiedyś ateista na łożu śmierci nie będzie się modlił do Boga, uznam, że ateiści to nie tylko hipokryci.
Zgłoś
sinjids 2012-12-30, 21:12 1
Ja jakoś jestem chrześcijaninem i mam wielu przyjaciół spośród ateistów. Jakoś nie mamy problemów ze swoimi poglądami. Rodzinka to raczej agnostycy, którzy mają głęboko gdzieś religię, więc w sumie to jestem wierzącym z wyboru. Można.

Z kolei propaganda kościoła katolickiego w Polsce, wszelkie mohery uber religijne na pokaz i chciwość księży jest równie żenująca jak wyskoki lewackich kurew szerzących modę na nienawiść do katolików w stylu bandy palikota. Celowo z małej bo poziom tego człowieka jest żenujący.
Kiedyś na forum tutaj padł neologizm "kinderateizm".

I moim zdaniem wszyscy kinderateiści i katole wraz ze swoją odwieczną wojną są siebie warci. Szkoda tylko, że to gówno wciąż wypływa na powierzchnię, no ale to jest chyba taka plaga naszych czasów.
Zgłoś
JohnnyRocketfingers 2013-01-02, 14:08

podpis użytkownika

...Niech staną zegary...
Zgłoś
gupichuj 2013-01-02, 20:23
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem