Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
edwardos 2012-12-29, 17:13
ups sorki miało być NIE BEDE SIE OGARNYWOŁ jeszcze raz sorki panie miodku za wytknięcie błędu
Zgłoś
Nathaniel_Demerest 2012-12-29, 17:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
edwardos 2012-12-29, 17:20
DO koniec świata i właśnie przez takich jak ty bojących coś zrobić a chcących aby było lepiej mamy tak jak mamy jesteś HIPOKRYTĄ i koniec i kropka .... chłopie jak ty tak możesz żyć oszukujesz siebie , rodzinne , znajomych żal mi ciebie

do Koniec Świata ja nie mam 29 lat mam 1 i jestem małą dziewczynką........

mam 13:)
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:26
Naziolek, no toś trysnał milością do blizniego w ostatnim zdaniu. Zacznij odrózniac katolicyzm, chrześcianstwo, klerykalizację. I poczytaj biblię. Ateiści ją czytają.
Zgłoś
Massdeath 2012-12-29, 17:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:27
Zgłoś
ellsworth 2012-12-29, 17:30 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:31
Do konca swiata
co oddzielenie kościoła od państwa ma do chrzczenia twoich bękartów ? To się nazywa hipokryzja, oczekujesz czegoś od instytucji kościelnej, mimo że nie uznajesz tego. Nie chcesz posyłać dziecka na religie, to nie rób tego, pisemna zgoda na wypisanie dziecka jest taka męcząca ? Wszystko można załatwić, ale najlepiej płakać przed kompem, że zły kościół niewoli laicki naród.
Zgłoś
Massdeath 2012-12-29, 17:35
Zgłoś
Sapphiron 2012-12-29, 17:39
Uch... czuję się jak Franek Dolas i myślę "co ja narobiłem..."

Me gusta ^_^
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:41
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:45
Używanie mózgu nie jest twoją mocną stroną, tak więc EOT.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 17:48 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:04
Cytowanie posta wyżej, to kolejny dowód twojej głupoty
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 18:07
@up

Dobrze już dobrze, cygański znajduchu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem