Tak odnośnie poprawności politycznej
Bardzo dobrze opisujący teraźniejszą sytuację w Polsce
Mam nadzieje że teraz dobrze i nie dostanę warna za nie opisanie wstawki
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ups sorki miało być NIE BEDE SIE OGARNYWOŁ

jeszcze raz sorki panie miodku za wytknięcie błędu
DO koniec świata i właśnie przez takich jak ty bojących coś zrobić a chcących aby było lepiej mamy tak jak mamy jesteś HIPOKRYTĄ i koniec i kropka .... chłopie jak ty tak możesz żyć oszukujesz siebie , rodzinne , znajomych żal mi ciebie
do Koniec Świata ja nie mam 29 lat mam 1 i jestem małą dziewczynką........
mam 13:)
konto usunięte
2012-12-29, 17:26
Naziolek, no toś trysnał milością do blizniego w ostatnim zdaniu. Zacznij odrózniac katolicyzm, chrześcianstwo, klerykalizację. I poczytaj biblię. Ateiści ją czytają.
konto usunięte
2012-12-29, 17:27
konto usunięte
2012-12-29, 17:31
Do konca swiata
co oddzielenie kościoła od państwa ma do chrzczenia twoich bękartów ? To się nazywa hipokryzja, oczekujesz czegoś od instytucji kościelnej, mimo że nie uznajesz tego. Nie chcesz posyłać dziecka na religie, to nie rób tego, pisemna zgoda na wypisanie dziecka jest taka męcząca ? Wszystko można załatwić, ale najlepiej płakać przed kompem, że zły kościół niewoli laicki naród.
Uch... czuję się jak Franek Dolas i myślę "co ja narobiłem..."
Me gusta ^_^
konto usunięte
2012-12-29, 17:41
konto usunięte
2012-12-29, 17:45
Używanie mózgu nie jest twoją mocną stroną, tak więc EOT.
konto usunięte
2012-12-29, 17:48
konto usunięte
2012-12-29, 18:04
Cytowanie posta wyżej, to kolejny dowód twojej głupoty
konto usunięte
2012-12-29, 18:07
@up
Dobrze już dobrze, cygański znajduchu.