Dziwny, ogromny otwór w ziemi.
Info:
Cytat:
The size of this hole is so huge that people may come down into it on several Mi-8 helicopters, as they say. The place is situated not far from the largest Yamal gas reserve, a powerful underground stream is heard from the bottom. What you can see around the hole is a forest, the soil around the hole was thrown out. No explosive works had been carried out in the area, so it’s hard to explain why the hole appeared there.
The size of this hole is so huge that people may come down into it on several Mi-8 helicopters, as they say. The place is situated not far from the largest Yamal gas reserve, a powerful underground stream is heard from the bottom. What you can see around the hole is a forest, the soil around the hole was thrown out. No explosive works had been carried out in the area, so it’s hard to explain why the hole appeared there.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przypomina trochę anusa Asy Akiry dlatego piwko
Gówno wiesz! To jakiś młody sayanin zostawił ten krater kiedy wylądował na ziemi!
konto usunięte
2014-07-28, 0:34
konto usunięte
2014-07-28, 2:03
pewnie chcielibyście, drodzy sadole, się tam spuścić... w taką dziurę to nie grzech
konto usunięte
2014-07-28, 8:50
Qrwa, co za debil wrzuca tu teksty po angielsku. Jak taki kumaty niech przetłumaczy.
konto usunięte
2014-07-28, 9:21
fajna ta dziura, nie widziałem jeszcze takiej...
konto usunięte
2014-07-28, 12:53
Wiesz że w cytacie wstawiłeś dwa razy to samo ?
konto usunięte
2014-07-28, 12:56
Na górze antresola
Na dole komórka
Oglądam sadola
A tam w ziemi dziurka
konto usunięte
2014-07-28, 13:12
znaleźli odbyt ziemi
Krak
2014-07-28, 15:05
Chciałem jakies zgrabne zdjęcie odbytu z grafiki googla wkleić i coś podpisać ale przerosły mnie wyniki.
@Smutas Wstawiłem to co znalazłem.
@vantage Trudno.

Ty wstawiłeś spację przed znakiem interpunkcyjnym, więc jesteśmy kwita!
konto usunięte
2014-07-28, 22:23
tam czają się piaskowe Cthulhu