Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dun 2011-07-26, 0:51
twoje notabene pasuje do kontekstu jak piesc do twarzy co zaprezentowane jest na jednym z powyzszych filmikow.
gdybym byl wulgarny napisalbym: i c🤬j z tego ze kolo ktory byl - "bo juz nie jest" ksiedzem, zostal redaktorem kolejnej gazety, z ambicjami opiniotworczymi jedynej i slusznej wykladni wszechotaczajacych nas wydarzen.
a zmierzam do tego, ze wszedzie znajda sie pojeby, czego dowodem np. jest ta strona i dzial hard
pozdrawiam
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-26, 11:13
Był i księdzem i odszedł?

Tak dla wiadomości - samemu nie można odejść

trzeba być wyp🤬olonym. np. za gw🤬t na małych dzieciach.

potem można pisać książki jacy to księża są źli.
Zgłoś
slawor600 2011-07-26, 12:06
jakos mnie to nie dziwi
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-26, 16:59
@ Everizon

A co mnie świat obchodzi? Mam własne życie i nie interesują mnie prawdy wszechwiedzących głosicieli jedynej słusznej ideologii. Jaka by ona nie była. W końcu i tak walczą o to, żeby im było lepiej.
A z Tv to oglądam tylko serial pt F1. Regularnie. Bezmyślnie i bez chwili zastanowienia. W końcu ma tak duży budżet i super efekty specjalne, że nie może być zły.... Zapewne Ty będziesz lepiej wiedział jaki jestem i jak bardzo bezmyślny, więc nie żałuj sobie - popuść wodze fantazji i traktuj wszystko dookoła poważnie. W końcu to portal czarnego humoru i nikt tutaj nie jest po to, żeby się pośmiać....

pax
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-26, 17:17 1
Byli czerwoni, przyszli po nich czarni... i c🤬j.
Zgłoś
MichasQ 2011-07-26, 22:58
Ska-P - Crimen Sollicitationis
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-03, 21:56
Oj tam Oj tam Kastrować ich i c🤬j =O
Oczywiście po wstąpieniu na seminarium. Celibat to celibat i tak na c🤬j mu jaja. Ale jak by jakiś zgw🤬cił dzieciaka, ksiądz czy nie powinni go oddać batalionowi nazioli czy też bambusów żeby mu dupsko przeorali. Jak dla mnie żeby zgw🤬cić bezbronne dziecko to już trzeba mieć nasrane w bani...
Zgłoś