konto usunięte
2011-07-24, 18:27
Co drugi ksiadz to pedofil , a kościolow coraz wiecej
Już nawet w Brazylii miał prywatną salę tortur, w której dalej gw🤬cił? Dobrze, że pod kościołem nie miał katakumb z milionami zarżniętych niewiniątek. Fakty? Co to za gazeta w ogóle? Co to za gość w ogóle? Co to jest w ogóle?
konto usunięte
2011-07-24, 20:08
Tylko Księża gw🤬cą.Tak
Koniec
Prawda jest taka że wśród społeczności pedofilów jest mniej niż promil, a w śród sukienkowych ponad jeden procent ! Ponad dziesięć razy więcej !!
A karani nie są najczęściej wcale !
Przykład prawa dla księży:
Powiedzcie mi co wam grozi w naszym "równym dla wszystkich" kraju za np. potrącenie ze skutkiem śmiertelnym nieletniego, samochodem prowadząc pod wpływem alkoholu a następnie ucieczka z miejsca wypadku ? Tak myślę że może i z 10 latek ! (głównie za ucieczkę)
Otóż znam (z gazet) przypadek księdza (proboszcza jak dobrze pamiętam) który za taki wyczyn dostał... emeryturę i domek nad morzem...
I dlatego dopóki żyję będę walczył z czarną mafią !! dopóki nie będą równi wobec prawa co nam gwarantuje konstytucja ! na którą codziennie srają swoimi czynami !
konto usunięte
2011-07-24, 22:02
Hhahahahhahahahahhaha rozmowa z jakims randomem co czyta wiadomosci z faktow hahahahhaha , debilizm na forum