Na wyspie Bali mieszkaniec Indonezji znalazł takie oto stworzonko w swoim mieszkaniu
Możliwe że jest to przedstawiciel Creatonotos gangis, jak na razie jednak tego nie potwierdzono i możliwe, że to całkiem nieznany ludziom gatunek
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2019-07-12, 12:11
To ćma z gatunku Creatonotos gangis. Te p🤬lniki pojawiają się u samców w okresie rozplodowym. To odnóża wydzielające feromony, które mają przyciągnąć, hehe, slabą pleć. Wielkość i kolor tych wihajstrów uzależnione są od dietki, jaką ciemki mialy za dzieciaka.
To ja już wolę nasze komary.
Patrzę na to przez ekran i mi słabo. Ten dom trzeba oczyścić ogniem.
konto usunięte
2019-07-12, 12:44
Ewolucja bywa pop🤬lona.
Są tylko dwa dobre rozwiązania:
1.Kubota
2. Dezodorant+zapalniczka
Pierwsza opcja tylko dla prawdziwych twardzieli, druga dla tych mniej odważnych
Dajcie kadr z Predatora "czym ty jesteś" : )
Potwierdzam
jest to dokładnie Creatonotos gangis
ps. c🤬ja się znam
jakiś c🤬jowy robal, a ludzie się rozwodzą nad tym czym jest. zatłukłabym sandałem męża
Oponka napisał/a:
jakiś c🤬jowy robal, a ludzie się rozwodzą nad tym czym jest. zatłukłabym sandałem męża
Niektórzy mają większe zainteresowania w życiu niż seriale i spanie ew. p🤬lenie przy lampce wina o tym, jak znajomy brata Darka spod czwórki ma dużego fiuta, albo, że Monika ma grube uda.
Ja lubię psikać robactwo lakierem do włosów i patrzeć jak zastyga.
eura28 napisał/a:
Ja lubię psikać robactwo lakierem do włosów i patrzeć jak zastyga.
Piwko tez tak robie a pozniej do pieca
konto usunięte
2019-07-12, 18:56
z jednej strony ja pierdziele nawet ćmy muszą się naprodukować żeby sobie dupnąć ale z drugiej jakby człowiek zamiast robić jakieś dziwne podchody po prostu wystawił na drodze stojącego k🤬sa i machał nim czekając aż jakaś pani podejdzie i się wypnie to by było prościej........ ja to się muszę nawet naprodukować żeby sobie własną starą dupnąć chociaż walenie żony to jak masturbacja więc się nie liczy
niemamskarpet. napisał/a:
z jednej strony ja pierdziele nawet ćmy muszą się naprodukować żeby sobie dupnąć ale z drugiej jakby człowiek zamiast robić jakieś dziwne podchody po prostu wystawił na drodze stojącego k🤬sa i machał nim czekając aż jakaś pani podejdzie i się wypnie to by było prościej........ ja to się muszę nawet naprodukować żeby sobie własną starą dupnąć chociaż walenie żony to jak masturbacja więc się nie liczy
Masz piwo za ostatnie zdanie, jebłem