👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
huncfot130 napisał/a:
Air maxy wytrzymają wszystko
Przereklamowana tandeta... Chcesz dobre buty, to sobie kup Salomony, Meindle, albo Lowy...
DMT napisał/a:
Przereklamowana tandeta... Chcesz dobre buty, to sobie kup Salomony, Meindle, albo Lowy...
A Ecco? Hikkingowe bardzo wygodne i nie do zdarcia, ale... Podeszwa mocno śliska. Dla mnie absurd w tym typie obuwia.

DMT napisał/a:
No! i zagraj w nich np. w kosza lub tenisa. Są dobre, ale do turystyki itp.
RobsoN napisał/a:
No! i zagraj w nich np. w kosza lub tenisa. Są dobre, ale do turystyki itp.
Do kopania po ryju, też się dobrze sprawdzają...

huncfot130 napisał/a:
Air maxy wytrzymają wszystko
Prędzej rozłożą się izotopy radioaktywne
sothis napisał/a:
A Ecco? .
Mam gdzieś jedną parę, ale jakoś do mnie nie przemawiają...
DMT napisał/a:
Stare salomony mimo, że robione przez adidasa były całkiem dobre, ale porównując je z najkami ACG (też oczywiście starymi), to wypadają mizernie.
Farołrz napisał/a:
Stare salomony mimo, że robione przez adidasa były całkiem dobre, ale porównując je z najkami ACG (też oczywiście starymi), to wypadają mizernie.
Salomon XA Pro 3D V8 GTX omijać szerokim łukiem, Speed crossy 5 mogę polecić. Te z gore-texem, bo są dwa rodzaje i trzeba uważać, żeby się nie naciąć, a wszystkie speedy trzeba sprawdzać dwa razy i między bajki możecie sobie włożyć ceny 200-300zł. Chińska tandeta...
~DMT napisał/a:
Mam gdzieś jedną parę, ale jakoś do mnie nie przemawiają...
Wypij pól litra to zaczną.

Jako pierwszy z szanownych przedmówców chciałem zauważyć, że oprócz butów znajdują się tam jakieś zwłoki -

Manolito666 napisał/a:
Jako pierwszy z szanownych przedmówców chciałem zauważyć, że oprócz butów znajdują się tam jakieś zwłoki -
właśnie bardzo ciekawe, a nie p🤬lenie o zj🤬ym obuwiu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie