Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
glodnymaciek 2012-04-15, 12:37
Piwo za to, że napisałeś, żeby jakiś spec to wytłumaczył... bo to jest ciekawe ^^
Zgłoś
Unijny 2012-04-15, 12:42
tem myslalem ze to barrisol , na mokotowskiej 49 w holu wejsciowym takie cos jest zamontowane na suficie
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 12:43 3
Fajny material, ciekawe jak jest wytrzymały, w sensie na temperatury, przetarcia, rozcięcia...
Chciałbym zobaczyć do czego będzie on wykorzystany.
Zgłoś
pitrex22 2012-04-15, 12:50
Materiał jak znalazł na Prezerwatywy ;P
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 12:58 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 13:05 23
Pener666 napisał/a:

niech jakiś spec to wytłumaczy

Ten koleś na filmiku wygląda na speca i chyba też coś tam tłumaczy
Zgłoś
takija 2012-04-15, 13:27 30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stew 2012-04-15, 13:29 2
@up Dobrze, że się przyznałeś, bo wszystko co opisałeś, widać na filmiku .

No może oprócz 'segregacji'.
Zgłoś
takija 2012-04-15, 13:40
Starałem sie ale uznałem że to bez sensu....

Aczkolwiek niedawno byliśmy u klienta na montażu ogrodzenia i zaprosił nas na kawe to właśnie mógł coś o naciąganym suficie. Dookoła salonu miał poprowadzony stelaż ale nic więcej nie gadał. Były to jakieś takie aluminiowe szyny. Kto wie czy to nie do tego właśnie
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 13:44 1
Nie za bardzo wiem co to jest i do czego służy.
Z języka tego szpeca, wynika jednak, że pochodzi z Francji. A jeśli francuzi wszystkie swoje "wynalazki" robią tak samo porządnie jak na przykład samochody to oznacza, że wkrótce się rozpadnie albo zepsuje :/
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 14:03 1
Będąc uszczypliwym myślę, że żabojady wykorzystają ten materiał do produkcji białych flag.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 14:04 4
barrisol.waw.pl/barrisol/faq

Tutaj są chyba odpowiedzi na większość zadanych przez was pytań.

Wujek google nie gryzie
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 14:19
Zwykła guma z której robione są "baloniki" do dmuchania... -,- trochę grubsze poszycie, cała filozofia
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-15, 14:49
to jest rama z jakieś tworzywa oklejona polimerem:()

o widze, że już jest odp
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem