Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wypierdalajjdjd 2025-01-12, 20:50
Szkoły to instytucje do usunięcia
Nauczaniem zajmie się AI w domu
Zgłoś
Gaiseric 2025-01-12, 21:51 1
Jak widać nauczyciele zrobili wszystko co w ich mocy, żeby zatrzymać bójkę.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Sztruks 2025-01-12, 22:54 3
Za moich czasów jakby nauczycielka wyj🤬a im na dziąsło to by się im oranżadą z komunii odbiło.
Zgłoś
Antymajka 2025-01-12, 23:14 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

to ja już wiem kto ty...

@Kogucik_Bałamucik: wesolutki memiarzu, mój komentarz był dla tych z IQ większym od IQ małpiatki

Zgłoś
WąsatyZbój 2025-01-13, 0:31 3
JoSeed napisał/a:

Tam też są ochroniarze z I grupą...

Nikt na świecie nie zatrudnia do ochrony osób z dawną I grupą (znacznym stopniem niepełnosprawności). W Polsce, firmy ochroniarskie, jako Zakłady Pracy Chronionej, zatrudniają osoby z lekkim stopniem niepełnosprawności (dawniej III grupą), pod warunkiem uzyskania przez taką osobę zdolności do pracy. Najlepiej pełnej, bez ograniczeń, np. dla pracy zmianowej, czy w porze nocnej. Obecnie z PFRON, czyli z pieniędzy podatników, dodatek dla pracodawcy na częściowe pokrycie wynagrodzenia każdego takiego pracownika to 575 zł za pełen etat. Pracownik, nic z tego nie ma - otrzymuje taką samą, minimalną stawkę na umowę o pracę, najczęściej na czas określony. Pracodawca nie otrzymuje nic z PFRON-u, jeżeli zatrudnia na zleceniu lub (coraz częściej) wywala pracownika na nierejestrowaną działalność gospodarczą (oczywiście, również za minimalne stawki godzinowe - wykształcenie, ukończone kursy, wiedza, doświadczenie, staż pracy, nie mają żadnego znaczenia; wyższe stawki, są tylko za pracę z bronią, w konwojach, grupach interwencyjnych oraz ewentualne dodatki za imprezy masowe lub uprawnienia ppoż.).
W USA, nikt, o to nie pyta - pracownik nie może jedynie mieć widocznych oznak niepełnosprawności, a reszta nie obchodzi pracodawców. Żadnych dodatków za zatrudnienie osoby niepełnosprawnej od władz federalnych, czy stanowych nie mają. Za to są dodatki, zarówno federalne, jak i stanowe, za zatrudnianie weteranów (od kilkudziesięciu do kilkuset $), przy czym, akurat dodatki federalne są obwarowane warunkiem wyższej stawki godzinowej dla pracownika.
Zgłoś
StickerBomb 2025-01-13, 0:54 1
Sm🤬ch trzeci rok w tej klasie.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-13, 10:23
@WąsatyZbój: nie przeczę, tylko dlaczego zachowują się i wyglądają, jakby mieli faktycznie tę I grupę? 🤦
Zgłoś
panar3 2025-01-13, 10:29 1
patmon napisał/a:

Ja powiem jak było, bo wiem i znam się 🤔 Na zebraniu grona pedagogicznego omawiano temat zagrożenia w klasie podczas zajęć. Jednym z nich było jakże kluczowe zagadnienie ; bójka. Nauczyciele zostali poinformowani szczególnie płeć słaba, aby wołać o pomoc nauczycieli mężczyzn, aby ci w jak najszybszym stopniu powstrzymali agresję oraz jej skutki. Jak widać w materiale wideo, najpierw wkroczył nauczyciel w sile wieku i drobnej postury, następnie młody ulaniec słusznej wagi i wzrostu, ale obaj silni panowie jakoś nie garnęli się do gaszenia czegokolwiek, na pewno nie powstrzymywania bójki. A teraz wróć, bo się zesrałem i zapomniałem o najważniejszym punkcie zebrania grona pedagogicznego, a no bo to jest Hameryka i tam cz🤬chy, asfalty, murzynki Bambo, plugawe czarcie pomioty mają bezwarunkowe zielone światełko na małpie figle, żeby broń boże jakiś potomek kuntakinte nie skarżył szkoły, czy uczelni, że go dyskryminują. Teraz już wiesz dlaczegóż to nikt się nie wtrącał i nie ruszał cz🤬cha, bo wielu silnych mężczyzn nauczycieli zostało zawieszonych oraz potracili roboty w szkołach, czy uczelniach za dotykanie brudasów. Ja się nie dziwię, że taka ich postawa do szarpiących się pupilków w kolorze dwójki, także standardowo z mojej strony Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie sp🤬oliny i trzymać z dala od Ziem Polskich!

Dobrze prawisz, świat idzie w dół z gównem. Jest jednak nadzieja bo zawsze, prędzej czy później, biali wygrywają gdy siła fizyczna przestaje mieć znaczenie. Cierpliwości i wiedz jedno: musi tak widocznie być bo inaczej pojeby, pedały, LGB-i-c🤬j-wi-co-jeszce-TQ, komuchy i pół-mózgi jakoś muszą zdechnąć by świat się oczyścił. Pozdrawiam i piwo stawiam.
Zgłoś
Fantazmat 2025-01-13, 10:51 1
J🤬e czarne ścierwo, po c🤬j było to mieszać z białymi.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-01-13, 10:55 1
Co mały białasek robi sam na wybiegu dla małp? Widać, że to zwierzęta terytorialne o ustalonej strukturze stada
Zgłoś
majeńka 2025-01-13, 17:29 1
JoSeed napisał/a:

@: nie przeczę, tylko dlaczego zachowują się i wyglądają, jakby mieli faktycznie tę I grupę? 🤦

Bo za "pobicie" ucznia dostaje się do więzienia, zaś uczeń nie ponosi jakichkolwiek konsekwencji. I ze względu na powszechny obowiązek i prawo do nauki nie można u nich usunąć ucznia ze szkoły — a nawet, w związku z ustawą No Child Left Behind, segregować w publicznych szkołach uczniów zdolniejszych i durniejszych.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-01-14, 10:19 1
JoSeed napisał/a:

@: nie przeczę, tylko dlaczego zachowują się i wyglądają, jakby mieli faktycznie tę I grupę? 🤦

Nic dziwnego. Skoro płaci się grosze, nie uwzględniając kwalifikacji, doświadczenia, zakresu obowiązków, to dlaczego pracownicy mają się wysilać? Jaka płaca, taka praca. Tym bardziej w sytuacji, jak na filmie, czyli w budżetówce i narażając się na zarzuty, o rasizm. Lepiej wyglądać i zachowywać się, jak cymbał, niż jak komandos. Zrobić minimum tego, czego pracodawca wymaga i przy tym nie złamać żadnych przepisów, to nikt się nie przyczepi, a po co się narażać tylko za miskę ryżu?
Zgłoś
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem