Edukowanie murzynów to próżny trud.
mały odważny Białas - poćwiczy jakieś zapasy i potem będzie rozk🤬iał te małpy
Tam też są ochroniarze z I grupą...
Nauczycielka ewakuowała się w pierwszej kolejności. Nawet całkiem szybko jak na jej gabaryty.
Ja powiem jak było, bo wiem i znam się 🤔 Na zebraniu grona pedagogicznego omawiano temat zagrożenia w klasie podczas zajęć. Jednym z nich było jakże kluczowe zagadnienie ; bójka. Nauczyciele zostali poinformowani szczególnie płeć słaba, aby wołać o pomoc nauczycieli mężczyzn, aby ci w jak najszybszym stopniu powstrzymali agresję oraz jej skutki. Jak widać w materiale wideo, najpierw wkroczył nauczyciel w sile wieku i drobnej postury, następnie młody ulaniec słusznej wagi i wzrostu, ale obaj silni panowie jakoś nie garnęli się do gaszenia czegokolwiek, na pewno nie powstrzymywania bójki. A teraz wróć, bo się zesrałem i zapomniałem o najważniejszym punkcie zebrania grona pedagogicznego, a no bo to jest Hameryka i tam cz🤬chy, asfalty, murzynki Bambo, plugawe czarcie pomioty mają bezwarunkowe zielone światełko na małpie figle, żeby broń boże jakiś potomek kuntakinte nie skarżył szkoły, czy uczelni, że go dyskryminują. Teraz już wiesz dlaczegóż to nikt się nie wtrącał i nie ruszał cz🤬cha, bo wielu silnych mężczyzn nauczycieli zostało zawieszonych oraz potracili roboty w szkołach, czy uczelniach za dotykanie brudasów. Ja się nie dziwię, że taka ich postawa do szarpiących się pupilków w kolorze dwójki, także standardowo z mojej strony Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie sp🤬oliny i trzymać z dala od Ziem Polskich!
żmij
2025-01-12, 16:02
Czarne wygrało, bo ma wprawę. Nie po to chodzi szósty rok do tej samej klasy żeby nie mieć.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
WKND
2025-01-12, 16:06
Jakie zwyczajne przedpołudnie, jak nikt nie wyciągnął broni.
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
elim
2025-01-12, 16:33
Czarny wygląda jakby kilka lat kiblował i stąd taki duży.
Co z tego, że człowiek dostał, ale ma charakter.
xjan
2025-01-12, 19:19
Czarny widać już 3 raz przyswaja wiedzę w tej samej klasie. Najważniejsze to ugruntować wiedzę.