Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Antymajka 2025-01-12, 15:03
Białas złamas
Zgłoś
htr83 2025-01-12, 15:14 36
Edukowanie murzynów to próżny trud.
Zgłoś
mynameisgod 2025-01-12, 15:15 75
mały odważny Białas - poćwiczy jakieś zapasy i potem będzie rozk🤬iał te małpy
Zgłoś
JoSeed 2025-01-12, 15:24 16
Tam też są ochroniarze z I grupą...
Zgłoś
Adiczek 2025-01-12, 15:29 7
J🤬y orangutan
Zgłoś
Hyperion 2025-01-12, 15:43 18
Nauczycielka ewakuowała się w pierwszej kolejności. Nawet całkiem szybko jak na jej gabaryty.
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-01-12, 15:45 34
Antymajka napisał/a:

Białas złamas

to ja już wiem kto ty...

Zgłoś
patmon 2025-01-12, 16:02 24
Ja powiem jak było, bo wiem i znam się 🤔 Na zebraniu grona pedagogicznego omawiano temat zagrożenia w klasie podczas zajęć. Jednym z nich było jakże kluczowe zagadnienie ; bójka. Nauczyciele zostali poinformowani szczególnie płeć słaba, aby wołać o pomoc nauczycieli mężczyzn, aby ci w jak najszybszym stopniu powstrzymali agresję oraz jej skutki. Jak widać w materiale wideo, najpierw wkroczył nauczyciel w sile wieku i drobnej postury, następnie młody ulaniec słusznej wagi i wzrostu, ale obaj silni panowie jakoś nie garnęli się do gaszenia czegokolwiek, na pewno nie powstrzymywania bójki. A teraz wróć, bo się zesrałem i zapomniałem o najważniejszym punkcie zebrania grona pedagogicznego, a no bo to jest Hameryka i tam cz🤬chy, asfalty, murzynki Bambo, plugawe czarcie pomioty mają bezwarunkowe zielone światełko na małpie figle, żeby broń boże jakiś potomek kuntakinte nie skarżył szkoły, czy uczelni, że go dyskryminują. Teraz już wiesz dlaczegóż to nikt się nie wtrącał i nie ruszał cz🤬cha, bo wielu silnych mężczyzn nauczycieli zostało zawieszonych oraz potracili roboty w szkołach, czy uczelniach za dotykanie brudasów. Ja się nie dziwię, że taka ich postawa do szarpiących się pupilków w kolorze dwójki, także standardowo z mojej strony Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie sp🤬oliny i trzymać z dala od Ziem Polskich!
Zgłoś
żmij 2025-01-12, 16:02 42
Czarne wygrało, bo ma wprawę. Nie po to chodzi szósty rok do tej samej klasy żeby nie mieć.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
WKND 2025-01-12, 16:06 3
Jakie zwyczajne przedpołudnie, jak nikt nie wyciągnął broni.

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
elim 2025-01-12, 16:33 6
Czarny wygląda jakby kilka lat kiblował i stąd taki duży.
Zgłoś
marek2254 2025-01-12, 17:22 1
Małpa zgasiła człowieka
Zgłoś
papencjusz 2025-01-12, 18:19 2
Co z tego, że człowiek dostał, ale ma charakter.
Zgłoś
xjan 2025-01-12, 19:19 1
Czarny widać już 3 raz przyswaja wiedzę w tej samej klasie. Najważniejsze to ugruntować wiedzę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie