Zdarzenie miało miejsce kiedy policjantka zmieniała policjanta podczas kierowania ruchem. Poznań.
co za różnica skoro gość w audicy był raczej naj🤬y w 4 dupy... z taką prędkością na skrzyżowanie się wp🤬la tylko debil w audi albo pijak.
Konto usunięte
2014-05-17, 17:44
chwila bez nadzoru i bydło już nie wie co robić
Marcelińska? Przed King Crossem?
Konto usunięte
2014-05-17, 18:59
@młdy
Bardziej przy biedronce bym powiedział. Tam zawsze coś się dzieje jak światła wyłączą.
Konto usunięte
2014-05-17, 19:04
ul bułgarska
Konto usunięte
2014-05-17, 20:00
RockyWood napisał/a:
co za różnica skoro gość w audicy był raczej naj🤬y w 4 dupy... z taką prędkością na skrzyżowanie się wp🤬la tylko debil w audi albo pijak.
Debil może zap🤬lać nawet polonezem albo skodą, albo j🤬ą syrenką. Sobie k🤬a zapamiętaj, że posiadany samochód nie definiuje człowieka.
Konto usunięte
2014-05-17, 21:05
Bo się zmieniają jakby byli w pracy
Nikt nie był naj🤬y, tylko w pewnym momencie obaj policjanci stoją barkami zwróconymi do skrzyżowania...
Jak dla mnie to oboje stroją plecami/przodem w tą samą stronę.
Według mnie policjanci byli naj🤬i.
Konto usunięte
2014-05-17, 22:17
Cytat:
Debil może zap🤬lać nawet polonezem albo skodą, albo j🤬ą syrenką. Sobie k🤬a zapamiętaj, że posiadany samochód nie definiuje człowieka.
I już wiemy kto ma Audi
siwers3 napisał/a:
ale gość na filmie nie jechał przecież "polonezem albo skodą, albo j🤬ą syrenką"... więc o co ci lotto?
Konto usunięte
2014-05-18, 6:34
wg mnie nagrywający był naj🤬y
W Łodzi jest to samo jak na niektórych skrzyżowaniach padną światła, szkoda gadać.
To, że się zmieniali nie ma nic do rzeczy. Jeden stał do niego plecami, drugi przodem, więc skąd ten idiota sobie ubzdurał, że może wjechać?