👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Heh a do niedawna sądziłem że to ruscy nas wykończą, nawet nie przypuszczałem że będą mieli konkurencję...

Jesteśmy przygotowani na pojawienie się co najwyżej jaboli.
3,5 tys. ludzi? Sprawdź dane. Wiesz gdzie ten wirus zebrał największe żniwo? Podpowiedx:

nygas232 napisał/a:
To przeze mnie, sory.
Facet gra bakterią, Ebola to wirus.
Taka ściema nie przejdzie

Ebola, HIV, AIDS nielegalni imigranci, przestępczość i banany to główne towary eksportowe Afryki.

W pasku najlepiej:
"Kopacz: Przyjmuję do wiadomości, że jesteśmy przygotowani na pojawienie się eboli"
"Krajowy konsultant: Nie jesteśmy przygotowani na przyjęcie zarażonych wirusem ebola"
"Kopacz: Przyjmuję do wiadomości, że jesteśmy przygotowani na pojawienie się eboli"
"Krajowy konsultant: Nie jesteśmy przygotowani na przyjęcie zarażonych wirusem ebola"
U nas gówno zrobią bo żeby pracować z chorobami takimi jak ebola (około 70% śmiertelności) trzeba mieć laboratorium poziomu 5. W Polsce jest tylko laboratorium 4+ więc nawet zgodnie z procedurami nie mogą przebadać próbek pobranych od ewentualnego pacjenta tylko muszą wysyłać je do Berlina.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie